Ha tavasz, akkor cipők

Végre itt a tavasz, hivatalosan is jóidő van, legalább is mínusz már biztos nem lesz, ezért le a csizmákkal és a magasszárú cipőkkel, itt az ideje előszedni a tavaszi kollekciót.
Hogy mikor realizálódott bennem, hogy cipőmániás
vagyok? Igazából soha, mindig másoktól hallottam, hogy "jé mennyi cipőd van", meg hogy "még nemigen láttak ugyanazokban a cipőkben kétszer"... Na jó ennyire azért nem súlyos a helyzet, de tény, hogy imádom a cipőket :$.


Na lássuk a tavaszi kollekciót, és új zsákmányaimat egyben:


Ezek az utcai/mászkálós cipők, a bulis magassarkúakat még későbbre tartogat
om :P




Na és lássuk őket részletesebben:


A bal oldali egy Zoo Yorker, megvan már kétéves is, jópár koncertet túlélt, meg is látszik rajta :D
A jobb oldalit pedig a Deichmannból szereztem, nem fogott meg annyira, viszont utolsó darab volt, és le volt árazva 2000 forintra, gondoltam szaladgálni, meg kényelmesebb napokra jó lesz.

A másik kettő tipikus nyári vászoncipő, ezekre most ráfér a mosás, mivel
az utcánk nem betonos, egy kisebb esőtől is tiszt
a sárosak lesznek :\. A bal oldalit az othersidestore.hu-ról rendeltem, a jobb oldalit pedig szintén a Deichmannban vettem, nagyon szeretem. :)

Ők pedig a tornacipőim. Igazából annyira nem vagyok oda a tornacipőkért, de lazább félelegáns bulikba jó, ha nem akarok magas sarkúban lenni.
A bal oldali az Adidas h.f.f. sorozatából van, tetszik, de annyira nem fogott meg, mindenesetre gyönyörű, az üzletben nagyon megtetszett, a lábamon már nem annyira tetszik :\. A jobb oldalit pedig a H&M-ben vettem még nyáron, ilyen szaténos/selyem (nem tudom pontosan) anyaga van, nagyon szépen csillog.

Őket pedig az elmúlt hónapban szereztem be, mindenképpen szerettem volna virágmintás cipőket, megy egy olyan a
lakút is, mint a jobb oldali, mert az idén nagy divat.
A bal oldalit a Pimkie-ben vettem, a jobb oldali pedig F&F.
Az F&F-es azért kék belülről mert új farmerrel vettem fel, ami még fogott -.-. Megpróbálom belőle majd valahogy kiszedni, remélem kijön.


A telitalpú cipőknek is nagy szezonja lesz idén, úgyhogy beszereztem ezt a lila gyönyörűséget a Deichmannból, olyan anyaga van, mint a kék tornacipőnek, nagyon szépen fénylik/csillog.
A jobb oldali pedig szintén a Pimkie-ből van, egy nyár alatt elfogyasztok 2-3 ilyen balerinacipőt, de szeretem őket, nagyon kényelmesek.



Nah ennyi lett volna mára, nektek melyik nyerte el a tetszéteseket, illetve ti milyen cipőt fogtok hordani a tavasz/nyári időszakban?

This entry was posted on 2011. április 2., szombat and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Ha tavasz, akkor cipők”

  1. Arany tornacipőm nekem is van báár nem sokat hordom de azért tetszik.. és idén nekem is KELL egy virágmintás cipellő :)

    VálaszTörlés
  2. Igen az arany cipővel én is hasonlóképp állok :D A virágmintás cipőket meg imádom egyszerűen <3

    VálaszTörlés

Többiek