FOTD: Tavaszváró

Photobucket

A tavasz már itt van, bár még nem az igazi, süt a nap de még kicsit hideg van napközben (este meg nagyon) szóval még inkább tavaszvárónak nevezném ezt a sminket. A múltkori posztban bemutatott termékekkel készítettem, ilyenkor különösen megihletnek a zöldek, úgyhogy ez lett a központi színe ennek a sminknek is, megbolondítva egy kevés lilával.





Photobucket
A Catrice Rumble in the jungle paletta sárgáját használtam a belső szemzugba, a lime színt középre, az olivát pedig a szélére. Abból is látszik, hogy mennyire harmonizálak a színek, hogy tökéletesen össze lehetett mosni őket, teljesen tökéletes átmenettel. 


Photobucket
A lila szintén a paletta koncepciója alapján került az alsó pillasorhoz, valahogy kilógónak is érzem a lilát meg nem is, de ebben a sminkben szerintem abszolút megállta a helyét. Felül még egy vékony tussal egészítettem ki, meg egy műszempillával (ami már megint nem akart felragadni rendesen, szerintem megadja magát a ragasztóm).

Photobucket
A smink jó kiegészítője volt szerintem a pink rúzs, jó szokásomhoz híven tuti megint nude-dal párosítottam volna, de örülök, hogy nem így tettem, így sokkal élettel telibb lett a hatás szerintem :). A pirosítás elenyésző volt, sőt szerintem ennél a sminkné egy leheletnyi bronzosítót használtam pirosító helyett.


Ti már a tavasznak megfelelő színekkel sminkeltek?

This entry was posted on 2013. március 6., szerda and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “FOTD: Tavaszváró”

  1. Tetszik. :) A rúzs a kedvencem. Ja és a Tally Weijl pulcsi nekem is megvolt. :P

    VálaszTörlés

  2. Szép lett, kimondottam tavaszi színeket használtál, nagyon szép színe van a rúzsnak :)

    VálaszTörlés

Többiek