Pankiller Project IV. + Videó

Na hát igen, sosem gondoltam volna, hogy valaha azt fogom mondani, hogy most videó formájában is megtekinthetitek az elmúlt 2-3 hónap elhasznált termését, pedig így van. Ne kérdezzétek milyen indíttatásból készítettem videót, egyszerűen kedvem volt hozzá. Azt azért szögezzük le, hogy életem első videója, nem vagyok profi, troll a hangom, sokszor ismétlem a szavakat és a való életben nem viszem fel mondat végén a hangot mint valami retardált. A vidi nincs megvágva, azt még tanulgatom, szóval a legközelebbi már profibb lesz, illetve miközben vettem fel a vidit besötétedett valamennyire, azért romlik fokozatosan a fényviszony, ezt sajnálom, előtte is felvettem egyszer, de az nem tetszett, és a másodiknál meg a természet avatkozott be, ezért is elnézést. Az építő jellegű kritikákat örömmel fogadom ezúttal is, remélem azért nem olyan szörnyű (mint nekem visszahallani magam :D).


A tovább után képes formában is megírtam a posztot természetesen azok kedvéért, akik nem szeretnek videózni :).




Photobucket
Garnier Ultra Doux sampon: Szintén szilikonmentes sampon, a Baleát váltottam le rá, mivel azt már nem éreztem kellően hatékonynak. Parabénmentes is, gyógynövényes, állagra sűrű, illatra kellemes, egyedül az ára ami kicsit húzósabb, mert 800 Ft körül van a kicsi, de én Kínai boltban a nagyot szoktam venni ennyiért.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN
Dm sajátmárkás kifésülő spray: szilikonmentes kifésülő spray. Hát hazudnék ha azt mondanám, hogy van annyira hatékony mint a szilikonos társai, de ettől függetlenül nem rossz. Nekem nem nehezíti vagy zsírosítja a hajat, kellemes az illata, szóval igazából meg voltam vele barátkozva.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? VALÓSZÍNŰ
Pantene Color Therapy ne mosd ki balzsam: ez egy szilikonos balzsam volt, amit azért vettem mert nem kell kimosni, megkönnyíti a hajmosást. Isteni volt az illata, de nem volt különösebben hatásos, viszont rossz sem. ÚJRAVÁSÁROLNÁM? HA KAPHATÓ LENNE MÉG, IGEN.


Photobucket
Balea dusche&shampoo - wale and delfine: Ez egy gyerektusi, megszokásból vettem, mert nagyon szeretem a gyerek tusik illatát, az áruk is baráti, de ezt nem találták el.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? NEM
Balea Sweet wonderland tusfürdő: Neki nagyon finom csokis illata van, nem az a tömény gejl édes, hanem tényleg kellemes. Mindig azt vártam, hogy ha kinyomom ilyen sötétbarna lesz, de amúgy nem az, ettől függetlenül szerettem.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN
Balea Mademoiselle chic dezodor: Szeretem a baleás mini deókat (is) kb minden táskámban tartok egyet, életmentő tud lenni nap közben, nekem amúgy mindennapos dezodorként is jól teljesít, nagyban is szokott lenni itthon.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN
Lush Angels's Delight szappan: erről a videóban sem beszéltem hosszan, itt sem szeretnék, nem véletlenül. Maradjunk annyiban, hogy nem érik meg a pénzüket, pofátlanságnak tartom, hogy azokkal a dolgokkal tömik tele a szappanjaikat amikkel a legolcsóbb szappanokat szokták, baromira szárított, életem első szappanja volt ami szárított, az illata sem volt tartós, de legalább drága.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? NEM!!

Photobucket
Yves Rocher Pure Camille Visage 2in1 Lemosó és Tonik: Még nyáron vettem, nagyon kedveltem. Könnyű az állaga, szépen leszed egy sima sminket, nem csípett, sokáig elég volt, kellemes az illata, szép a csomagolása, ha kákát akarok keresni a csomón, akkor folyékonyabb a kelleténél, de annyi baj legyen.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN.
Disney Baby Lotion: Gyerektestápoló, ami elvileg tartalmaz shea vajat, parabéneket, színezékeket viszont nem, olcsó is volt, viszont baromira folyt, rémálom volt felvinni, annyira meg nem hidratált, hogy megérje.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? NEM.
Essence 24h hand protection balm: Tavaly vettem, még a csokis - málnásat, igazából jó ár, finom illat, jól beszívódik, kevés kell belőle, szép csomagolás. Nem hidratál túlzottan, én amolyan "fun" kézkrémként használtam, annak viszont jó volt.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN.

Photobucket
Essence Fix&matte translucent powder: Szerintem már többször telehánytam a blogot vele, mennyire borzasztóan utáltam. Fehérített, természetellenes volt, nem szerettem. Ki is vonták szerencsére.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? NEM!
NYC Loose powder: Róla is kismilliószor volt már szó, szóval nem is ragozom túl, borzasztó csomagolás, jó belső, ár-érték arányban verhetetlen, van nála jobb is, de ettől függetlenül korrekt terméknek tartom.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN.

Photobucket 
Maybelline Volume XL rúzs: sajnos már 1 vagy 2 éve kifutott termék, pedig nekem nagyon tetszett maga a koncepció is, hogy tekerős rúzs, meg az is, hogy ez legalább tényleg dúsított, szerettem az érzést, ahogy bizsergetett.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? HA TEHETNÉM, IGEN.
Maybelline The Falsies Volum Express spirál: elég megosztó a beauty berkekben ez a spirál, én nagyon szerettem, tény, hogy odafigyelősen kell felvinni, viszont cserébe nagyon brutál műszempilla szerű pillákat kaphatunk. Ezért cserében nem is drága.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? IGEN.
Essence Stay with me - Me&my favourite milkshake: Nem az első, nem is az utolsó, joker szájfény, joker szín, tartós, olcsó, szépen pigmentált, kellemes viselni, nem ragad. Kell ennél több?!
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? MINDENKÉPP.
Essence meet me @ holographic szájfény: nagyon kedveltem ezt a szájfényt, tényleg holografikus volt, ami ebben az árkategóriában szerintem unikumnak számít, nem volt különösebben tartós, de nagyon különleges volt. Őszintén sajnálom hogy nem az állandó csapat tagja. 
Essence NatvenTurista pirosító: Na őt viszont nem sajnálom, mert hiába a cuki csomagolás, meg a szép szín, ha egyszer nem elég pigmentált. Por állagú pirosítóval egyben szépen hatott, de sokszor nem volt időm ennyit pepecselni a pirosítással, sajnos.
ÚJRAVÁSÁROLNÁM? NEM.

Remélem tetszett a videó és/vagy a poszt, szívesen várom az észrevételeiteket :).

This entry was posted on 2013. február 12., kedd and is filed under ,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

17 Responses to “Pankiller Project IV. + Videó”

  1. Általában jobb szeretek olvasni, de mindig kíváncsian belenézek a videokba, hisz más így látni-hallani a blog íróját.
    Annyi javaslatom lenne, hogy a fejed/arcod látszódjon jobban a videóban, mert így sokszor inkább a sálad van a középpontban.
    Én is utálom visszahallgatni a hangom, de Neked nagyon kellemes a hangod :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök ha nem rémisztettelek el benneteket a hangommal :).
      Amúgy a kamerálláson látszik mennyire amatőr vagyok, mert beállitottam, majd hátrébb toltam a sámlit, amin ültem, hogy jobban elférjen a lábam, és nem gondoltam bele, hogy akkor már nem jó a kameraállás :D.

      Törlés
  2. Nagyon meglepődtem a hangodon, nem ilyenre számítottam, de abszolút pozitívan csalódtam. :) Talán annyit javasolnék én is, hogy inkább az arcod legyen a kamera középpontjában, mert néha kilógsz a képből, de amúgy csak így tovább. :) (Épp ilyen típusú videó várakozik nálam is, csak a bejegyzést kell megszülnöm hozzá. :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, általában akik képekről látnak először, meglepődnek a hangomon, de örülök,hogy inkább pozitiv élmény volt, amúgy élőben azért más kicsit, nekem pl szörnyű visszahallani :D. Egyébként nálad szerettem meg az ilyen videókat, mindig majd meghaltam, ha olyankor tetted ki, amikor pont lassú volt a netem :D

      Törlés
  3. Én is meglepődtem, de imádtam. Majd fejlődni fogsz, ez csak az első (én várom a további videókat lelkesen :D), de nagyon tetszett, főleg a stílusod minden téren!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon jól esik, én pedig lelkesen csinálom majd őket akkor :D.

      Törlés
  4. Valamiért "magasabb hangra" számítottam a profil képed alapján, de hogy miért azt nem tudom?!:))
    Nekem tetszik a videó, megérte többször felvenni!
    Tetszik a stílusod, ahogy magyarázod a dolgokat:)
    Így tovább!

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Balea kids nagyon bejött,mint smapon,tusfürdőnek még nem használtam,de szerintem jó az illata és nem is zsirosít,se nem szárít
    Jó lett a video,lehet még :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem is próbáltam samponként, eszembe sem jutott, pedig akkor valószínűleg szilikon mentes is, na majd legközelebb megpróbálom, köszi a tippet :)

      Törlés
    2. Szívesen :) én meg kimondottan csak samponként vettem meg :)

      Törlés
  6. Nagyon jó első videó lett, a hangra figyelj oda, néha valamilyen háttérzaj elnyomja. :) Hajrá, hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fogalmam sincs mi zavart bele, de legkozelebb kikapcsolok minden elektromosat a kozelben. És köszönöm!

      Törlés
  7. Én is azt hittem, hogy magasabb hangod van!
    Nekem tetszik, hogy ilyen mély a hangod, egyik barátnőmnek nagyon hasonló :-) Szeretem ezt a hangszínt, kellemes és megnyugtató.

    Mocskosul jó a szegecses karkötőd! Honnan van?

    VálaszTörlés
  8. Ugy örülök, hogy nem vagytok rosszul a hangomtól, de tényleg, én mikor visszahallgattam, borzalmasnak találtam :D.

    A karkötő az ebayről van, sok helyen be lehet már szerezni, de itt a legolcsóbb http://www.ebay.com/itm/Rock-Punk-Studs-Hedgehog-Spike-Rivets-Elastic-Stretch-Bangle-Bracelet-3Lines-/330772452992?pt=Fashion_Jewelry&var=&hash=item4d03931680) én itt vettem egesz pontosan :).

    VálaszTörlés
  9. Köszi a választ!

    Dehogy borzalmas, nekem tetszik nagyon! :-)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon extrém a hangod! Tök különleges! :)

    VálaszTörlés

Többiek