FOTD: Mezara

Photobucket 
A mai nap sminkjét egy klip ihlette, illetve nem is ihlette, konkrétan abból van :D. 
A tovább után ott lesz a klip is, de ki printeltem pár képet a klipből azoknak, akik nem szeretik az ilyen zenét, ezzel megkímélve őket.




Na és akkor az én sminkem: nem hoztam sok képet, mert nem klaffolt a hajam, a bőröm, viszont már nem volt kedvem újracsinálni, mivel azért nem egy bárhova hordható smink :D.

Photobucket
Na hát ez lenne az, én kicsit megerősítettem a highlighter színt, és nem olyan sötét kékeket használtam, mint az eredetinél.

Photobucket
Viszont a farkinca tetszett, szóval azt meghagytam, vizesen vittem fel a Sleek Original paletta sötétkék színét, került belőle az alsó szempillasorra is. 

Photobucket
Én a bronzosítót sem vittem fel olyan durván, bár nyilván ott a lány bőrszíne is sötétebb, szóval nem akartam túlzásba esni, illetve egy nude rúzzsal párosítottam az egészet. 

Remélem azért tetszett :).
Szeretitek ezt a számot?
Azért valamennyire hasonlít a smink szerintetek?

This entry was posted on 2013. február 5., kedd and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

10 Responses to “FOTD: Mezara”

  1. Jajj de cuki lett! Olcsó a parmezán- smink. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mármint nem a smink az olcsó, hanem a dal olyan, mintha a csaj ezt énekelné. :)

      Törlés
    2. :D:D:D:D én is valami hasonlót hallottam ki belőle

      Törlés
    3. Na, megnyugodtam, hogy nem csak én hallom ezt ki belőle :D. Mert a videó alatt azt irják, hogy azt hallják, hogy olcsó a méz ára...pedig sokkal inkább parmezánt hallani szerintem is :DDD

      Törlés
  2. Hehe, egyik kedvenc számom, imádom a minimal és house zenéket! :DD
    Amúgy nekem teszik a smink, jó lett szerintem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon tetszik ez a szám, pedig alapvetően nem az ízlésem, de a tek-tek-tek-et is nagyon bírtam, először nem is tudtam, hogy magyar srác csinálta :D Ja, és köszönöm! :)

      Törlés
  3. Tetszik a sminked, de hol a pötty? :D Hiányolom:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, csak azért nem csináltam meg az erős bronzosítást, meg a pöttyöt, mert az én hajamhoz/bőrömhöz olyan hülyén néz ki :D

      Törlés

Többiek