Catrice leárazott termékek haul

Photobucket

Nos, a Catrice kifutó termékekből is kivettem a részem, személy szerint kifejezetten örülök, hogy már nem egyszerre tartják az Essenccel :). Eredetileg 3 dolgot akartam venni, de mivel az alapozókat elég hamar lerabolták, maradtam ennél a kettőnél, mindkettővel már régóta szemeztem, és mint utolsó alkalmon, kapnom kellett.


Catrice Ultimate Colour 200: More is more.

Photobucket
Még sosem volt Catrice rúzsom, és nagyon kellemesen csalódtam, a csomagolása igen igényes, nekem tetszik ez a fekete, még ha kissé ujjlenyomat gyűjtős is. Tetszik az alján a rúzs színével megegyező jelölés is, a fantázianevek, minden. Nem tudom eddig mi tartott vissza, hogy Catrice rúzst vegyek :D. Ez a szín az, ami nekem nagyon bejön, csak hát aki ismer kicsit is a blog által, tudhatja, hogy kerülök minden élénkebb rúzst. Nem tudom miért, talán mert a szemeim már magában igen hangsúlyosak, és soknak érzem magamon...kitudja. Na de visszatérve az önboncolgatás helyett elmondanám, hogy maga a rúzs is kellemes látvány a belenyomott Catrice logóval, a maximális visszatekerhetőségével, nagyon rendben van ez így minden tekintetben.

Swatchok:
Photobucket
A bal oldali csík egyszer, a jobb oldali kétszer van áthúzva. Igazából szerintem már egy húzásra is igen pigmentált eredményt kapunk, esetleg akinek az alapszájszíne erősebb, annak ajánlatos kétszer átmenni rajta, én egyszer szoktam :). A színe nagyon kellemes, én Barbie-pinknek hívom, kissé kékes fénnyel. A rúzs keménységre olyan közepes-puhának mondanám, az illata semleges, a finishe pedig csillámmentes, de fényes. Nem szárít, és a tartóssága is kicsivel átlag felettinek mondható.

Használat közben:
Photobucket
Az első képen a pőre szám, a másodikon vaku nélkül, az utolsón pedig vakuval látható a rúzs. Most direkt azért hoztam sima szájas képet is, hogy megmutassam, egyáltalán nem erős, elütő színről beszélünk, nagyon jól beépíthető a mindennapi rúzsok közé, még nekem is, aki először félve kente fel, de mióta megvan minden nap használom!


Catrice Absolut Eye Colour Quattro: 060- Rumble in the jungle

Photobucket
Négyes palettám már van a Catricetől, nagyon kedvelem ezt a fajta csomagolást, a minőséggel sem szokott gond lenni, bár igaz, ami mindig van egy gyenge pontja a palettáiknak, ez most sem volt másképp, de ne szaladjunk előre. Ez a négyes nagyon megfogott, talán azért mert jó ideje kék és zöld lázban égek (inkább zöldben, jobban áll) talán azért mert a neve tényleg leírja, hogy milyen is ez a paletta, dzsungeles, nyárias, úgy gondoltam bőven jó lesz ez nekem tavaszra-nyárra. Található benne egy lime zöld, egy olivás, egy aranysárga illetve egy kékes-lilás szín. Én egyértelműen a két zöld miatt vettem meg, de a másik kettő sem elhanyagolható tényező.

Swatchok
Photobucket
Jó szokásomhoz híven alap nélkül és ujjal csináltam a színmintákat. Felső képen természetes fényben, míg az alsón vakuval láthatóak. Egyetlen hibapontja a palettának a lila talán, ami mint látszik matt, és mattságából kifolyólag nem tapad olyan szépen alap nélkül, na de alappal már az is szépen muzsikál. Minden esetre nem bántam volna, ha az is szaténfényű, tökéletesen lehetne akkor kombinálni a másik hárommal, így kicsit kakukktojásnak érzem. A másik három szín szépen telesített, a sárga kicsit darabos csillámossága miatt, de ez egyáltalán nem zavaró.


Mindent összevetve, 700 Ft/db áron úgy gondolom nagyon megéri ez a két termék, még akkor is, ha a paletta nem az épp a mindennap használatos színeket tartalmazza. Holnap Nem ígérgetek, szóval legközelebb, amikor posztot hozok, egy sminket fogok hozni, amit ezzel a palettával és rúzzsal készítettem, hogy lássátok, simán bele lehet építeni akár együtt is őket egy napi sminkbe.


Ti vettetek valamit a leárazások során? Meg vagytok vele elégedve?

This entry was posted on 2013. február 27., szerda and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Catrice leárazott termékek haul”

  1. végre írtál! tűkön ülök minden egyes posztodért! :D
    puszi

    VálaszTörlés
  2. A napokban vettem meg én is a palettát. Érdekes, nekem az aranyszínű a gyenge pont, lehetne pigmentáltabb :/ A többi, főleg a két zöld nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen az aranyszinű is kicsit darabos, én mégis a mattot gyengébbnek érzem, bár lehet azért, mert a mattok eleve nem tapadnak olyan szépen, nem is tudom, minden esetre egy jó alappal szerintem abszolút orvosolható a probléma :D.

      Törlés

Többiek