Essence leárazott termékek haul



Már szerdától vártam a leárazásokat, persze nem akkor jött, hanem a legrosszabbkor, szombaton, amikor meghalni sem volt időm két vizsga és egy bulizás között, úgyhogy másnap, vasárnap másztam be a városba halál fáradtan és másnaposan, de jól is tettem, mivel hála a blogoknak mindenki nagyon hamar értesült a dolgokról, és már nem teljesen feltöltött polcokkal találkoztam. 

Már jó előre kinéztem, miket is szeretnék venni, nos a highlighter illetve a primer és a folyékony tus már nem várt a helyén, de úgy voltam vele, hogy azt veszek csak meg, amit az első helyen megkapok, nem fogok utána rohangálni, jelnek tekintem ha nincs, szóval valószínű hogy ez a végleges készletem :).


  Photobucket
Az első, amit mindenképp szerettem volna, az krémes festék, mert a legutóbbi leárazáson hozzájutottam egy szürkéhez, amit nagyon megszerettem, de szürke lévén nem tudom minden alá kenni. Úgyhog most hoztam haza két világosabb színt, név szerint a 02 Glammy goes to... és a 09 For Fairies árnyalatot. Előbbi egy metálos nude szín, utóbbi egy világos rózsaszín enyhe arany beütéssel. A Glammy goes to... állaga kicsit keményebb, a másik pedig krémesebb, de a végeredményen nem változtat igazából. Remélem nem vonják ki teljesen a forgalomból őket, és előbb-utóbb lesz valami utánpótlás, mert szerintem korrekt kis szemhéjfestékek, nem mellesleg tartósak is.

Photobucket
Íme a swatcok, igazából két fényviszonyban, mert a vaku csak kiégette őket, ezért nem lett vakus kép. Ujjammal húztam alap nélküli kézfejemre a csíkokat, egy rétegben. Látszik hogy szépen fednek, fényesek, krémes a textúrájuk, szerintem nagyon szépek is, szóval abszolút meg vagyok elégedve :).

Photobucket
Ha már szemfesték, haza jött velem egy mono is. Reméltem, hogy olyan szép lesz élőben, mint gondoltam a képekről, és nem kellett csalódnom. Most már monoból gyűjtöm a különleges színeket, és ez abszolút benne van ebben a kategóriában. Nem más, mint a 052 Olive Garden árnyalat. A megszokott Essence mono csomagolásban, dombornyomott minta rajta, 2,5 gr mennyiség. 

Photobucket
Így néz ki egy rétegben alap nélküli bőrfelületen, középen vaku, két oldalt két fényviszonyban. Egy khaki szín, aminek gyönyörű és diszkrét aranyfénye van, ami nagyon elegánssá teszi. Mostanában úgy is kék és zöld mániám van, szóval igazán telitalálat volt.

Photobucket
A következő kívánságlistás dolog a bronzosító volt. Igazból a bronzosítóim 90%-a az Essence leárazások során jutott hozzám, nem tudom igazán miért, de előszeretettel szórják ki minden leárazáskor a bronzosítókat    :D. Ez a bronzosító azért volt fontos, mert egy teljesen sima matt bronzosító, amivel tökéletesen lehet kontúrozni. Egy ilyen bronzosítóm van csupán ezen kívül, a MUA-s, ezért bővítettem a készletet. Ennek is ugyan olyan a csomagolása, mint kb minden bronzosítónak, és 10 gr van benne, ami a sose fogy majd el kategória, megint csak. Az utolsó képen látszik, hogy nem egy erősen hivalkodó sötét szín, szóval a hozzám hasonló világos bőrűeknek is tökéletes lesz.

Photobucket
Nos ez a termék kivételt képez az állandó szortimentes termékek alól, mivel ez a jelenlegi kiadásból, a Fantasia-ból van. Azért vettem meg, mert mindenképp kellett highlighter, mivel abból is csak egyet birtoklok, az viszont eléggé nagy csillámos, a minden napokra nem igen lehet használni. Ez a kis highlighter pedig nagyon szép, már maga a csomagolás és a highlighter mintája is nagyon megnyerő, a swatchon pedig látszik, hogy egy igazán finom kis darab, nem lesz tőle diszkógömb hatás. A swatchon a két színt külön mutatom, de egyben sem különbözik sokban.


Photobucket
A colour3-as körömlakkok mindig is nagyon tetszettek, mind az ötlet, a koncepció és a színek is, de anno nem lakkoztam, mostanában pedig drágálltam megvenni, mindig került valami más a kezem ügyébe, amire költöttem, szóval ez idáig kimaradt, viszont ahogy láttam, hogy le van árazva, nagyot dobbant a szívem, mert ezt a fekete összeállítást már kismilliószor fogtam kézbe, és mindig újra szerelembe estem. Az alapszín a Ticket to the show egy fekete, amiben mindenféle-színben játszó mikrocsillámok vannak, a másik vége pedig a Front row or backstage gy szintén fekete, viszont átlátszó, benne pedig arany pelyhecskék. A lakk mérete 2x4 ml egyébként.

Photobucket
Itt láthatóak a swatchok, balról: Front row or backstage, Ticket to the show, és végül a kettő egymáson. Szerintem ez az arany-fekete kombó nagyon elegáns, alapjárataon óckodok a fekete lakkoktól, így ebben a formában viszont tetszik.

Photobucket
A másik kétvégű lakkot ott döntöttem el, hogy megveszem, az említett kék mániám miatt. A csillámos vége a  City that never sleeps egy átlátszó kékes alapban úszkáló kék pelyhes lakk, amit tuti rá fogok kenni minden másra is, mert nagyon szép, a másik fele pedig a midnight date, ami egy tulajdonképpen királykék szín, amiben kék és zöld mikrocsillámok vannak.

Photobucket
Balról jobbra a minták: City that never sleeps, midnight date és a kettő együtt. Ez a kettő együtt talán még jobban tetszik, mint az előző.

PhotobucketÉs végül megvettem a lakkot, amiért tuti mindenki rohant, akinek még nincs meg, ez pedig a Nail art special effect topper, Night in Vegas nevezetű pelyhes körömlakkcsodája. Szintén érthetetlen, miért válunk meg tőle, hiszen, mint a képen is látszik, csodálatos.


Én ezeket vettem a leárazott termékek közül, és ti mikre csaptatok le? :)



This entry was posted on 2013. január 23., szerda and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

10 Responses to “Essence leárazott termékek haul”

  1. http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/01/essence-haul.html

    Én is bevásároltam, van pár dolog, ami nálam is belepottyant a kosárba. :D :P A bronzosítót már használom nyár óta és nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglestem miket vettél, hát a primer meg a nude lakk miatt irigyellek :D. A highlighterből látom neked se jutott :(

      Törlés
  2. Én ma szereztem be a vízálló tust és a transzparens púdert. :) A krémes szemhéjfestékekből pont nekem is ez a kettő van meg, nagyon szeretem őket. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tust én is akartam, sajna nem volt, púder nekem nem jott be, remélem neked be fog :) a kremes festékek meg nagyon jók!

      Törlés
  3. Én nem vettem semmit,de lehet a körömlakkokért holnap benézek.Meghoztad a kedvem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök h tetszenek, szerintem ennyiért igazán megérik :)

      Törlés
  4. Nevetni fogsz, de nekem is ez a két krémes szemfesték van meg! Csak én régebben vettem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha :D én is már 1000 éve meg akartam venni de jellemző h utolsó pillanatig húztam :)

      Törlés
  5. Én is ezt a két duó lakkot vettem meg, még bejegyzést is írtam róluk, de a te képeid sokkal szebben visszaadják az igazi színeiket :) A Night in Vegast nagyon szerette volna az egyik barátnőm, de ahol mi voltunk már elfogyott, viszont érdekes módon pont azokból volt, amit te szerettél volna, és nem találtál :) Murphy :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó ne tudd meg mennyit álltam az ablakban mire sikerült valós színeket csikarnom a kicsikékből :D. Na remek, ti melyikben voltatok? Én mi az arénában de az utrSó két pelyheskét hoztuk el szóval nem tudom azt mondani h oda menjetek :(

      Törlés

Többiek