Avon True Colour négyes paletta - Muse

Photobucket


A legutóbbi Avon rendelésem során megvettem az új szemhéjalapozót, illetve választottam mellé egy négyes palettát, mivel nagyon baráti áron voltak, és nekem még a régi szériából volt egy (amikben csíkok voltak a panek, ha még emlékeztek :D) szóval gondoltam kipróbálom mit tudnak a kicsikék, mert a csomagolásuk és a színösszeállítások nagyon vonzóak, és akciósan az áruk is baráti.

Photobucket
Szóval miután kiszabadítottuk a decens kis fekete dobozkából (amiről nem hoztam külön fotót, láttatok már ilyet) nagyon megnyerő palettát kapunk kézhez. Sima fekete csomagolásra számítottam, de nagyon fancy a teteje, kék és lila, ízléses, szép darab. 

Photobucket
Ha megfordítjuk, akkor láthatjuk az információkat is. Egyébként ujjlenyomat gyűjtős a kicsike,de mivel csak alul fekete, az meg nem látszik, ez annyira nem zavaró, mint amúgy. Szóval láthatjuk, hogy ez a paletta a Muse nevet viseli, 6gr összesen a négy pan, és 2 évig áll el. 

Photobucket
Ha kinyitjuk, akkor láthatjuk, hogy a 4 pan mellett kapott helyet egy applikátor is, illetve egy, a lehetőségekhez képest jó nagy tükör. A helykihasználás abszolút profi, még az applikátorra sem tudnám azt mondani, hogy használhatatlan. Egyébként a Chanel négyeseknek ilyen a csomagolásuk, és ez nagy nagy + számomra az Avontól, hogy a nagy márkákról koppintja a csomagolásokat, és ezzel minőségi érzetet kelt. A Luxe paletták csomagolása is nagyon tetszik.

Photobucket
A színek közelebbről. Nagyon bocsi, de mikor megkaptam, aznap mentünk bulizni, és hát ki nem bírtam volna, hogy ne másszak bele, és ne a new guyyal sminkeljek, szóval itt már nem érintetlenül láthatjátok :D.

Photobucket
Na akkor nézzük a színeket. Bal felül egy tejeskávé szín, olyan nude-os de annál talán kicsit sötétebb. Jobb felső egy naaaagyon szép levendulaszín arany csillámokkal, bal alsónk egy igazi méregzöld, a jobb alsó pedig  egy igazi dögös mélykék. Nem sötétkéknek mondanám, hanem inkább olyannak, mint az éjszakai égbolt. Különleges szín. 4-ből három szín csillámmentes, viszont mindről el lehet mondani, hogy elég porzós az állaguk, főleg csillámosnak.

Photobucket
Nézzük a swatchokat. Ezeket ujjal csináltam. Az első mindenféle alap nélkül, a második szintén, csak vakuval, a harmadik pedig az Avonos alappal. Nos, így innen nézve nem tűnik valami kiváló teljesítménynek, de rá kellett jönnöm, hogy ez tipikusan az a porózus fajta festék, amit ecsettel sokkal jobban lehet használni, mint ujjal, vagy pedig applikátorral. 

Photobucket 
Ez pedig már az Essences alappal készült kép, itt azért már nagyon szép élénkek a színek, szóval egy jó alappal ki lehet belőle csalogatni az igazi szép színeket :).



Cserébe pedig, hogy nem original mutattam be a palettát, megmutatom a sminket, amit először csináltam vele:
Photobucket
Belső szemzugban van a lilás szín, középen a zöld, szélen pedig a sötétkék.

Photobucket
Tartósságukat tekintve fenn maradtak egész este, ami nyilván az alapnak is az érdeme.

Összességében vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban, mert korrekt kiszerelés, szép csomagolás, szép színek, csak nem egyszerű belőlük kicsalni a maximumot. Akciósan minden esetre ajánlom, hogy vessetek rá egy pillantást, mivel nagyon jó színösszeállításokban kaphatóak.

Nektek van ilyen palettátok? 
Szeretitek?

This entry was posted on 2013. január 29., kedd and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Avon True Colour négyes paletta - Muse ”

  1. Nekem nincsen ilyenem, a régire meg szerintem már nem is emlékszem :DD
    Nem rossz, de alap azért kell szerintem hozzá :]

    VálaszTörlés

Többiek