Essence Breaking Dawn: Pigment és pirosító TESZT + Smink

Photobucket
Nem bírtam magammal, és vissza mentem még a pirosítóért mindenképp, aztán ahogy megnéztem jobban magamnak a pigmenteket rá kellett jönnöm, hogy nem élhetek a lila pigment nélkül tovább, így az is landolt a kosaramban. A Tovább után swatcholok és véleményezek, sőt most annyira megihletett ez a vámpírosdi (nyilván nem azért, mert a csapból is ez folyik :D) hogy még egy sminket is csináltam, ahol mindhárom Breaking Dawn-os cuccomat bevetettem.


Essence Breaking Dawn pigment - Alice had a vision - again
Photobucket
Nagyon jók lettek a termékek nevei egyébként, viszont az már kevésbé volt ujjongató számomra, hogy összesen három névből dolgoztak, és ezt kapta az összes cucc. Viszont, mivel a lakkot nem vettem meg, nem fog mély nyomot hagyni bennem a dolog legalább :D. 
Nézzük a kicsikét. Nagyon cuki tömzsi a csomagolása, olyan mint egy icipici sószóró. 2 gramm terméket tartalmaz, ami megegyezik a NYX pigmentek méretével, bár azon ml-ben van megadva, szóval erre nem mernék megesküdni. És, hogy miben hasonlít még a NYX pigmentekhez? Hasonlóan borzalmas az adagolhatósága. De komolyan, ki találta ki ezt a lyukacsos, éles peremes megoldást? Arra jó, hogy a perem alá mindig jut a porból, így mikor kinyitom egy jó szemnyire való cucc landol az asztalomon, damn. Sokkal egyszerűbb lenne teljesen nyitva hagyni a tetejét, mert aki leejti, az úgy is kiszórja az egészet, lyukacskák ide vagy oda. Semmi funkciója nincs, és kész. Így marad a loose powderhez hasonló módszer, kiöntök a kupakjába, és onnan használom. De mivel a loose powder nem ilyen látványos színű (meg 10x ennyi mennyiség), ott azért nem zavar annyira, hogy ide-oda öntögetésnél kiszóródik egy kevés, itt azért már jobban. A csomagolásról azt hiszem ennyi elég is.
Lássuk magát a porocskát. Nagyon finomra őrölt dolog, és tele van mikrocsillámokkal. Ha egy kevesebb mennyiséget viszünk fel, észre vehetjük, hogy tulajdonképpen fekete az alapszíne, csak annyi csillám van benne, lilák és kékek, hogy nagyobb mennyiség esetén ez fel sem tűnik. 


PhotobucketNagyon szép, megkapó szín, ami feldob bármilyen bulisminket, de mondjuk egy nagyon ütős tusvonalnak is el tudom képzelni, ha mindenképp be akarnánk építeni a napi sminkjeink közé.
Az első képen az ujjamon, majd a kézfejemen alap nélkül egy húzásra és természetes fényben, míg az utolsó képen vakuval. Ha kinagyítjuk a képeket, bár szerintem enélkül is abszolút látszik a wow faktor, hogy mennyire nagyon szép a csillogása. Satírozásnál sajnos veszít az intenzitásából, lévén sötét szín, de szépen vissza lehet építeni.

Essence Breaking Dawn Pirosító - Renesmee Red
Photobucket
Szóval a másik Renesmees termék is hazajött velem. Először képekről úgy gondoltam, nagyon hasonló lehet az Essence It's up to you nevű monojára, és úgy gondoltam nem veszem meg,  de aztán Calo(z) felhívta a figyelmem, hogy ennek az erőssége a mattságában rejlik, míg az előző pedig fényes finishű. Így nem volt más választásom, ezt ti is beláthatjátok :D. Ennek a csomagolásával abszolút meg vagyok elégedve, semmi sallang, semmi felesleges használhatatlan ecset. Átlátszó műanyag tok, ami bár lehet nem tűnik atombiztosnak, de a fotózáskor elég magasról leejtettem, és túlélte törés nélkül, szóval nálam átment a próbán. 5,5 gramm pirosító lapul az átlátszó tégelyben, ami olyan közepes kategória, viszont bőven benne van a sosem fog elfogyni kategóriában, ezt bátran állíthatom. 
A pirosító állaga nagyon kellemes, ugyanis nem porzik, szépen lehet felvinni ecsettel. Nem egy túlzottan pigmentált pirosító, ami szerintem a nők 90%-nak jó hír, mert a nagyon pigmentált pirosítókkal azért elég nehéz bánni, és mondjuk folt nélkül felvinni. Ezzel ilyen gondunk nem lesz, mivel közepes-gyengén pigmentált, viszont építeni nagyon szépen lehet. 



Photobucket
Így néznek ki élesben, bőrön. Kicsit korallos, pirosas, de semmiképp sem rózsaszín és szerintem ebben rejlik a fő ereje. A csíkokat ujjal húztam, nyilván ecsettel nem lenne ennyire eredményes egy húzás, illetve jobb oldalon látható eldolgozva is. Van egy érdekes sárgásabb beütése is (ez főleg az utolsó, vakus képen látszik), ez adja mondjuk a korallos színét, minden esetre elmondhatom, hogy különleges szín, ami viszont tökéletes a mindennapokra. A tartósságára sincs panasz, ha nem könyöklöm le, akkor a helyén marad.



És akkor most megmutatom a sminket, amit a tvájlájtos termékekkel készítettem, és szerintem elég vámpíros is lett a végeredmény, rádobtam a hófehér bőrömmel, szóval:

Photobucket
A pigmentet felvittem az egész mozgószemhéjra, majd füstösítettem, széleket elmostam egy bőrszínnel. Kitételesen nem használtam tust, nem éreztem, hogy igényelné a smink. A pigmentből egy keveset az alsó szempillatőhöz is felvittem.

Photobucket
Bevallom, a pirosítóval nem bántam túl bőkezűen, azért nem akartam hogy túl sok legyen a lila szem és a piros száj mellé, nem akartam átmenni bohócba :D. Itt két húzásnyi mennyiség van fenn, de ha diszkrétebb szemsminkhez használom, akkor 3-4 szokott felkerülni.

Photobucket 
És végül a szájfény...IMÁDOM. Kicsit lehetne ugyan tartósabb, de ettől még magamat is meglepve, imádom a kicsikét. Ha megyünk majd moziba megnézni az utolsó részt, akkor tuti valami hasonló sminket dobok fel :D.


Ti vettetek valamit a kollekcióból? Tervezitek?
Hogy tetszett a smink?

This entry was posted on 2012. november 19., hétfő and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

14 Responses to “Essence Breaking Dawn: Pigment és pirosító TESZT + Smink”

  1. Nekem élőben nagyon nem jött be, de így másoknál elnézve meg mégis.. Szóval nem értem, de egyelőre nem tervezek bevásárolni belőle még :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állj át a sotet oldalra! Haha :D amúgy megértem, amelyik kiadasnal nekem se volt meg a kemia, azt inkább megvàrom, míg leárazzák.

      Törlés
  2. A pigmentet és a szájfényt én is megvettem, nagyon tetszenek, már fel is avattam őket.
    A pirosítót otthagytam, de kezdem úgy érezni, hogy hiba volt...
    Ha holnap is találok még az üzletekben, azt hiszem megveszem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó kis mindennapi pirosito, ha nincs hasonlód akkor mindenképp ajánlom :)

      Törlés
  3. nagyon tuti ez smink !!" nagyoon jo

    VálaszTörlés
  4. Jól állnak ezek a színek! Dögös vagy! :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon jol all neked ez a smink.!!!

    VálaszTörlés
  6. hú ez nagyon klassz lett,gyakrabban kéne így sminkelned :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kivetelesen nekem is bejön magamon, koszonom, igyekszem akkor gyakrabban ilyen szinekhez nyúlni :)

      Törlés
  7. Szupi smink :P
    Az utolsó kép mindent visz :)) Gyönyörű vagy rajta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elpirulok már itt a végén :D köszönöm :)

      Törlés
  8. Menő a smink!!:)
    A pigmentnek nagyon tetszik a színe. ezer éve keresek ilyet.

    VálaszTörlés

Többiek