Christina Aguilera inspirálta smink II.

Photobucket

Megerőszakoltam magam, és még vasárnap azaz ma összedobtam egy Christina Aguilera sminket, úgy gondoltam kár lenne kihagyni. A hetem sajnos elég zsufi volt (ezért is lesz fitt fridayből fitt monday a jövő héten :D) illetve jövő hétre nem választok sztárt, mert van számos más dolog amit posztolni szeretnék, de utána héten folytatjuk.




Photobucket
Na szóval ilyen lett, és ha nem vágjátok földhöz magatokat tőle az jó, mert én sem. Ugyanis tudni illik, hogy ez a smink kétszer készült el. Először megcsináltam, szerintem klasszisokkal jobb volt, mint ez, aztán utolsó simításnál, mikor épp spiráloztam, valahogy belekentem a szemembe a spirált. Rohadtul csípett és behomályosult a látásom, nem tudtam kikönnyezni, majd rohantam b) megoldásként lemosni a francba. Na ekkor a másik szemembe sikerült belekennem a sminklemosót, ami a másik szemem marta szét. Ezek után nem is tudom, hogy  volt lelki erőm megcsinálni másodszorra :D.

Photobucket
Na de a koncepció ugye az volt, hogy mozgószemhéjon matt világoskék, mélyítővonalban feketével elmosva. Ez magában egyébként elég jól néz ki, eltudnám képzelni alkalomra valami kék ruha mellé. Aztán jött az alsó rész, amit nem tudtam megállapítani, hogy neki is oda van-e festve, vagy műszempilla, de lényegében tök mindegy, mert ha műszempilla, akkor sem rendelkeztem még hasonlóval sem, szóval az esetben is tussal festettem volna meg :D.

Photobucket
Több képet nem is teszek fel, mert ennyi ebből elég is volt, de azért remélem nektek valamennyire tetszett :D.

This entry was posted on 2012. július 1., vasárnap and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “Christina Aguilera inspirálta smink II.”

  1. káár, hogy nem láthatjuk az első verziót de szerintem ez se lett rossz egyáltalán. hasonlít az eredetire az alsó (műszempillás:D)rész pedig kifejezetten kurvajó lett!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök hogy azért tetszett :). Az első annyiból volt jobb, hogy sokkal több türelmem volt építgetni a színeket, sokkal élénkebbek voltak, másodszor már nem volt cérnám hozzá :D.

      Törlés

Többiek