Sztárstílus II.: Christina Aguilera

Photobucket

Erre a hétre Christina Aguilerat választottam, mert egyrészt tegnap megnéztem kb 100x-ra a Burlesquet, amiben imádom, meg egyébként is helye van ebben a sorozatban.


Pár szó Christináról:
Azzal szerintem nem mondok el nagy titkot, hogy énekesnő. 31 éves, mögötte van 4 nagylemez (az ötödik most készül...vagy már ki is adták?) és öt Grammy díj, és egy saját csillag a Hollywood walk of famen. Minden idők legszexibb klipje a Dirty is az ő nevéhez fűzhető, és szerintem a Moulin Rouge c. dalt sem kell sokatoknak bemutatni, de ezen kívül még számos olyan számot tudhat magáénak, amit én személy szerint imádtam, de még sokan mások is rajtam kívül szerintem :). 2005-ben hozzáment Jordan Bratmanhez, akitől sajnos azóta elvált, de van egy tündéri 4 éves kisfiuk. Eddig egyetlen filmben játszott, mégpedig főszerepet, ami a Burlesqe volt (Aki még nem látta volna, KÖTELEZŐ film, imádom, látványos, szexi nekem a Moulin Rouge s a sakáltanya szerelemgyereke, és mivel mindkettőt nagyon szerettem, nem volt kérdés, hogy ezt is fogom)

The Christina Aguilera look:


Christináról szerintem bátran elmondhatjuk, nagy stílus átalakuláson esett át az utóbbi 10x évben. Anno, mikor Britneyvel együtt berobbantak a pop iparba, Britney volt a szende diáklány, míg X-tina (szerencsére ezt a nevet kinőtte :D) volt a vad lázadó szexi csajszi. Én mondjuk mindig inkább felé húztam, mint Britney felé, ti hogy voltatok vele?:D

Photobucket
Első képként gondoltam megmutatom, ő is preferálja a Kim K. által nagyon kedvelt szem-száj kombót, és neki is igen jól áll.

Photobucket
Szintén egy szürke szem-pink száj smink.


Photobucket


És a másik kinézet, amit Christina szintén előszeretettel visel, ha nyilvánosan megjelenik, az az erős tusvonal, és piros rúzs. A szőke hajához és hibátlan világos bőréhez szerintem nagyon jól áll, meganőies, kifinomult.


Amiből tanulhatunk:

Photobucket
Nagyon szeretem (nézni másokon :D) a mezei tusvonalat élénk rúzzsal feldobva, gyors egyszerű és ütős.



Christinának szerintem nagy erőssége, hogy nagyon jó érzékkel tudja váltogatni a kinézetét. Néha extrán kifinomult, aztán szexi, ezen a képen pedig nagyon bájos. Én valójában ebben a változatosságban látom a nőiség, nőiesség alapját. 






Photobucket
Illetve végül az igazi fekete füstös smink nude szájjal is egy nagyon jó választás.

Amit nem kéne:

Fail no 1.: Annoying orange
Photobucket
Volt egy időszaka Christinának, amikor én nem értem milyen indíttatásból, de folyton úgy jelent meg, hogy teljesen természetellenes színekre fújatta magát. Vagy foltos volt, vagy ilyen narancssárga, vagy a hajvonalánál átvilágított a fehér fejbőre ami szintén nem túl esztétikus. Igazából nem is áll neki jól a barna bőr, sokkal bájosabb fehéren, de ezt a narancssárgát max a Hajógyárin szocializálódott tizenéves korosztály érezheti magáénak (ők viszont általában nagyon).


Fail no. 2: Sooo slutty
Photobucket
Bár ez még inkább a régi Christinára volt jellemző, de mikor fekete volt és nagyon lázadt sokszor átesett a ló túloldalára és szexiből inkább kurvásnak nézett ki. Mára már szerencsére nem jellemző rá ilyesmi.

Fail no 3.: overblushed
Photobucket
Ezen a képen nem is tudnám eldönteni, hogy a pirosító túl sok, túl eldolgozatlan, vagy rossz helyen van, de az egész fejformája megváltozott tőle, és nem előnyös, és a piros rúzs mellé szerintem mindenképp sok. 

Fail no 4.: Sohooook
Ahogy Kimnél, Christinánál is találtam azért olyan sminket, ami már túlzásra sikeredett. 
A highlighter is láthatóan megszaladt, a tus is túl körben és túl sok, a pirosító szintén, illetve ehhez a sminkhez már nem sötét rúzst választottam volna, ha a szem ennyire hangsúlyos. Ja és a szépségpötty...hab a tortán.

Más bőrben:
Ebben a részben sok kép lesz, miven Christina eléggé tudja változtatni a külsejét, és egy-két melléfogáson kívül szerintem általában eltalája.

Photobucket
Még a pályafutása elején folyton váltogatta alapból szőke haját. Hol vörös melírt tetetett be, hol befonatta, hol kreppelve volt, hol pedig, mint a képen is, fekete melírt kapott. Szerintem melléfogás volt kb az összes haja ebből a korszakából.

Photobucket
A fekete viszont nagyon szexin állt rajta.

Photobucket
Ezt a képet muszáj volt betennem, kb rá sem ismerni, vad lázadó rockernek néz ki rajta :D. (Szemfülesebbek észreveszik hol visel még pircinget az orrán kívül :D)

Photobucket
MAC kampányfotó, bámulatos ez a zöld smink,  a kép pedig nagyon üt.

Photobucket
Moulin Rouge, baby.


Photobucket
Barna hajjal. Talán egy kicsit öregíti, komolyítja, de szerintem nem áll rosszul neki.

Photobucket
És ami nekem abszolút kedvenc, a bob frizkó. Nagyon kifinomulttá teszi a megjelenését.



Ti hogy álltok Christinával? Szeretitek/utáljátok? Illetve hálás lennék 1-2 ötletért, kit tegyek be még ebbe a sorozatba :D.

This entry was posted on 2012. június 26., kedd and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Sztárstílus II.: Christina Aguilera”

  1. A Burlesque-ben szerettem, azóta is sokszor hallgatom a filmben szereplő zenéket. És hogy ki lehetne még?... hm... Cheryl Cole, Emma Watson, Eva Longoria... hirtelen ők jutottak eszembe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ötleteket, ezek nagyon jók, bekerültek a "kalapba"

      Törlés

Többiek