Photobucket

Az utóbbi időkben rákattantam a szájfényekre, úgyhogy most megmutatom az utolsó 3 zsákmányom, illetve jelenlegi kedvencemet is egyben.

Lovely Make me happy szájfény, árnyalat név nincs
Amit a tubuson írnak: /Boldogságmolekulákat tartalmazó/ --> Ezen mindig mosolygok :D. Elképzelem, ahogy a boldogságmolekulákat a patikákban lehet kapni, vényre írják fel, és ha sokáig vagy szomorú, kiválthatsz egy adagot. Milyen ideális lenne.

Photobucket
1. Csomagolás: Az alakja átlag henger alakú, a kupakja színátmenetes, a felirat kopik. Összességében első ránézésre szerintem kellemes látvány.
2. Applikátor: (ezt a faja applikátor fotózást a Krémmániás lányoktól "lestem el" tényleg praktikus, mert így minden oldalról látszik) Na igen, ez egészen egyedülálló benne, mivel nem szőrös nem is ecsetes az applikátora, hanem egy műanyag kis kanál-szerű dolog, amit először teljesen használhatatlannak véltem, de egyébként abszolút jól lehet használni, a kanál rész ráillik az ajkakra.
3. Állag/pigmentáltság/tartósság: Az állaga sokkal inkább vizes, mintsem ragadós. Nem erősen pigmentált, inkább csak fénye van, a tubusban olyan cukorkalila, de nagyjából a szájjal azonos szín. A vizes állagából adódóan pedig nem túl tartós, 1-2 órát bír ki maximum.
4. Méret: 9 ml, ő a legnagyobb.
5. Ár: 4-500 Forint körül.

És így mutat szájon: Szerintem nagyon szép, diszkrét, mindennapi szájfény. Tele van kis ezüst mikrocsillámmal, ami feldobja.
Photobucket



Rimmel Vinyl Max szájfény, 121 Excess árnyalat
/Fényes, szexi ajkak egy mozdulattal a mai applikátornak köszönhetően. Formulája hialuronsavval dúsítja az ajkakat/ Az, hogy dúsítja az ajkakat, erős túlzás, de kellemesen bizserget, a többi abszolút igaz.
Photobucket
1. Csomagolás: Fölfelé bővülő alakja van, ezüst felirat, ami nem kopik (van rajta egy "sérülés, mármint a mintán ahogy az látszik is, de az valószínű a szállítás során sérülhetett meg, mert én már így vettem, nálam nem kopott eddig egy dekát sem, pedig nesszeszerben hordom a többi cucc közt) a kupakja pedig szintén szép, a tetejébe a Rimmel koronája van gravírozva. Abszolút igényes.
2. Applikátor: Nem kertelek, ahogy az látszik is, baromi nagy applikátora van, ami egyébként praktikus, mert 1 mártás bőven elég a vastagabb ajkú lányoknak is.
3. Állag/pigmentáltság/tartósság: Állagra szintén vizesebb állagú, nem ragadós. Színre rózsaszín, ő a legpigmentáltabb a 3 közül, mert neki színe is van, nem csak csillámai, egy füstös sminkhez abszolút jó párosítás. Tartósságát tekintve 2-3 órát kibír.
4. Méret: 8 ml, viszont a nagy applikátor miatt hamarabb fogy az átlagnál.
5. Ár: én 1000 Forintért vettem, mivel ez már (sajnos) kifutó termék, de mindenképp ajánlom, ha láttok a leárazott kosárkákban, akkor pillantsátok meg, mert nagyon megéri.


Ilyen bevetésen: Szép alapszínt ad, a csillámok benne pedig annyira aprók, hogy inkább nevezném szaténfényűnek mint csillámosnak.
Photobucket


Astor Shine Deluxe Pearls szájfény, Rosaline pearl árnyalat.
/Dúsító ajakfény értékes drágakövekekkel és ápoló méhpempővel. Ragyogó ajkak akár 6 órán át/ Kétségtelen, hogy ezen a szájfényen hazudnak a legtöbbet, nem dúsít, és nem tart 6 óráig, sajnos. Viszont tényleg tényleg gyönyörű, meglátjátok :D.
Photobucket
1. Csomagolás: abszolút elegáns, szintén felfelé bővülő üvegcse, szintén ezüst betűk, amik nem kopnak. Számomra kontextus zavart okoz a kb 6 féle betűtípus amivel ráírtak, de ez legyen a legkevesebb. A kupakja is nagyon szép kidolgozású, különböző pontokon van megtörve, mintha egy drágakő lenne. 
2. Applikátor: elvékonyodó szőrös applikátora van, kényelmes használatot biztosít. 
3. Állag/pigmentáltság/tartósság: Állagra ő már ragacsos inkább mint vizes, de abszolút nem viselhetetlenül vagy kellemetlenül ragadós. A méhpempőt valóban érezni, hidratálja az ajkakat. A szín...hát muszáj lesz elmondanom, hogy életem első önállóan választott szájfényének is ilyen volt a színe, bájos és barackos. Persze az csak egy százforintos bolt noname szájfénye volt, de ahogy megláttam ezt a drogériában, azonnal visszajött a fíling, és nem volt kérdés, hogy ez az árnyalat jön velem haza. Viszont amiben különbözik az első szájfényemtől, az az, hogy van benne kb 1millió-féle színű csillám, amik annnnnnnnnyira gyönyörű. Tartósságra pedig mint említettem nem tart 6 órán át, szintén max 2-3 inkább. 
4. Méret: 5,5 ml, sajnos :( hamar fogy :D.
5. Ár: Én a Dm 50%os kuponnal vettem 800-900 Ft-ért, tehát teljes áron 1600-1800 Forint, és annyiért is bőven megéri. Van belőle jó pár árnyalat, ha Astor állvány felé jártok, mindenképp swatcholjatok párat, garantálom hogy a csillogástól szerelembe estek :D.

És ilyen szájon: Hát készítettem kb 100 képet róla, egyik sem adja vissza 100%-osan mennyire sokféle csillám van benne. Minden esetre ő most a favorit, még itthon is felkenem, és a tükörben lesem, hogy törik meg a fény rajta :D:D:D.Photobucket


Nektek megvan valamelyik esetleg?
Vagy, ha nincs, képről melyik tetszett meg legjobban? :)

This entry was posted on 2012. május 8., kedd and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

5 Responses to “ ”

  1. Az utolsó tetszett a legjobban, bár nem hiszem, hogy megveszem, most egy kicsit szájfény túltengés van nálam - majd ha egyet is elhasználtam, jöhet a következő :)

    VálaszTörlés
  2. nekem is az utolsó tetszett :) én mindig a jól beváltat használom, sajnos ilyen téren nem vagyok túl kísérletező :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Rimmel tetszik legjobban! Lehet szerzek is egy hasonlót :-)

    VálaszTörlés
  4. Ugyanezt az Astor-t használgatom per pillanat én is, az egyetlen amitől falra mászom, hogy ragad. Meg a tartósságával nem vagyok teljesen kibékülve. Rimmel szájfényem is volt régebben, azt szerettem nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos annak ellenére, hogy egy rgacsosabb szájfény, nem elég tartós :/

      Törlés

Többiek