A cicás tasak, avagy mit rejtett a 100 pontos DM táska

El tudom képzelni, hogy egy tízes skálán mennyire unjátok már a 100 pontos Dm tasis posztokat, de azért megmutatom nekem mi lapult benne, hiszen most aktuális :D.

Zsákbamacskaként "adták el" ezeket a táskákat, és annyiból igaz, hogy van 1-2 dolog, ami változó a táskák tartalmát illetően, de jó pár dolog állandó.

Például a kuponfüzet, amiért már megéri kiváltani a táskát, 25%-os kuponok vannak benne (amiket július 31-ig lehet beváltani), a következők:
  • L'Oréal Youth Code Ragyogás koncentrált arckrém, Kedvezményes ár: 4.124 Ft
  • Rexona deo spray, vagy roll on,vagy deo stift (többféle) K.ár: 509 Ft
  • Syoss tartós hajfesték (többféle) K.ár: 899 Ft
  • Garnier Color Sensational tartós krémhajfesték (többféle) K.ár: 824 Ft
  • Schauma spray balzsam (többféle) K.ár: 599 Ft
  • L'Oréal Color Riche ajakrúzs (többféle) K.ár: 2.399 Ft
  • Rimmel Volume Flash Scandaleyes szempillaspirál (2 féle) K.ár: 1.499 Ft.
Amik ebből engem érdekelnek, az a L'Oréal rúzs, Rimmel spirál és lassan elfogy a fújós balzsamom is, szóval szerintem arra is benevezek, a többi nem nagyon érint jelenleg. 

Volt még benne egy Signal White fogkrém minta, amit nem fotóztam le, szintén minden táskában megtalálható. Egyébként amúgy is azt használom, és ha kiváltottátok a táskát, akkor próbáljátok ki, mert tényleg fehérít valamennyire.


Balea Natur arckrém minta is lapult a táskában, ez is minden tasiban megtalálható. Örültem neki, mert kellene arckrém, és tendálnék valami természetes felé, majd kipróbálom a mintát, aztán kiderül.


No 4711 Parfüm minta. Nekem nem illatom, citrusos illat, és a nevét is gáznak tartom, minden esetre anyukámnak bejött, és ehhez is van 25%-os kupon.


Essence Black mania szempillaspirál. Essence spirál is van minden tasiban, de nem mindben a black mania, van amelyikben a stay on található (meg még lehet van 3. féle, én ezzel a kettővel találkoztam)

Csináltam egy előtte-utána képet is vele, hátha valaki kíváncsi rá, a jobb oldali képen két rétegben van. Erre a fajta spirálra szokás szerintem azt mondani, hogy természetes pillákat varázsol.

Volt még a csomagban két körömlakk,az egyik az Essence multi dimension 67 just shout körömlakkja, a másik pedig a Miss Sporty lasting colour körömlakkja 160-as árnyalat, fantázianév nincs sajnos. Essence körömlakk minden táskában lapul más-más árnyalatban, viszont Miss Sporty nem mindben van.


Íme a M.P körömlakk, gyönyörű ez a szín, bogyószín amiben narancsos mikrocsillámok vannak. Nem épp tavasz-nyárias, de elvitathatatlanul szép.


És az Essence. Ő egy narancsos-barackos szín, abszolút tavaszi.


És végül: A "Swarovski" fülbevaló. Erősen kétlem, hogy valóban swari kristály lenne, de nagyon kis bájos, ez a levendula szín pedig nagyon tetszik. Ez sem található meg minden táskában.

Amik még előfordulhatnak a táskákban:
- Miss Sporty szájfény
- Miss Sporty szemhéjpúder
- Tropical szoláriumkrém
- 15%-os végösszegi engedmény kupon.

Összességében meg vagyok elégedve a táskám tartalmával, örültem a fülbevalónak is, és még a körömlakkokis egész használható színűek (bár az egyik helyett szájfénynek jobban örültem volna, de feldolgozom azért :D) Szerintem érdemes kiváltani, ha még nem tettétek.

Ti kiváltottátok? Nektek mi volt a táskátokban? :)

This entry was posted on 2012. április 12., csütörtök and is filed under ,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

9 Responses to “A cicás tasak, avagy mit rejtett a 100 pontos DM táska”

  1. A kolni ,,gaznak,,tartott neve a vilarg egyik legregebbi markaja,Kolnben - amiröl gyengebbek kedveert a kolnivizet elneveztek,bar lehet hogy ez is gaz- a 4711. Szàm alatt keszitettek az ,,kolnisch wassert,,,te nagyon gazos muveletlen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért tartom gáznak, mint amiért gáznak tartok minden olyan elnevezést, ami számokból áll, fantázia név helyett: nem vésődik be. A legalapvetőbb marketing elv, hogy a termék neve legyen könnyen megjegyezhető és/vagy könnyen asszociáljunk róla valamire. A 4711ről bocs,de nem Köln jutott eszembe, lehet ezért én nagyon művetlen vagyok, de ritkán tartozik ez az alapműveltség közé :). Másrészt, az hogy a saját blogomon mit tartok gáznak és mit nem, az ugyebár egy szubjektív dolog, és ízlésről vitatkozni meg iszonyatosan primitív ha már én műveletlen vagyok :)

      Törlés
  2. Szerintem jó cuccok vannak benne (bennük), az enyémből mind tetszett, a spirál és az essence lakk ugyanez, parfüm is, nekem egyébként tetszett, a neve ismerős volt, de az "idősebb generáció" árulta el, honnan is lehet ismerős.

    Unknown, Te meg akkor parasztkodjál mások blogján, ha felvállalod az arcod, és megtanulsz írni.

    VálaszTörlés
  3. Én inkább Rossmannos vagyok, mint DM-es, szerintem nekem a mai napig nem gyűlt össze ennyi pontom.
    Jó kis cuccok ezek, főleg a lakkok ;)

    VálaszTörlés
  4. nekem is van kártyám, de valahogy mindig a másik pénztárcámban marad mikor arra járok....annyira dühítő :)

    VálaszTörlés
  5. de irigykedek :$ kár hogy eddig nem gyűjtöttem DM pontokat de már esélytelen, hogy most hirtelen össze gyűjtsek 100 pontot :D de tök jó cuccokat kaptál!

    VálaszTörlés
  6. Hu hát nekem is nagyon nehézkesen jött össze, pont akkora lett 107, de most meg swarimedál meg nem is tudom még mi van a csomiban, na azt is kivaltanám :D egyébként júniusig lesz a zsákba macska, addig még simán összejön

    VálaszTörlés
  7. wow ezzel aztán jól jártál.:)ps: nagyon jó a körmöd.

    VálaszTörlés
  8. Szia! Én kaptam egy parfümöt, lila és fekete körömlakkot, szempillaspirált, szájfényt, és atöbbi nem jut az eszembe. :/
    De szerintem a te cuccaid is jók! :)

    VálaszTörlés

Többiek