Kívánságlista: ruhák, kiegészítők

Mivel a sminkes kívánságlista az egyik legnépszerűbb bejegyzés volt a blogon, ezért most megcsinálom a ruhás kiegészítős változatát is :) Vigyázat hosszú poszt lesz!

Először a Tally weijl-es dolgokat mutatom meg. Mikor bejött Magyarországra a márka, nem tartottam túl sokra, nem jöttek be az akkori ruhái, viszont most szerintem nagyon erős a felhozatal, nálam kb fél éve folyamatosan kiüti a H&M-et az első helyről.


Szerintem nagyon aranyos ez a kis felső, meg szeretem a Tallys pólókban, hogy általában hosszítottak, és nincs kint belőle a derekam. Egyébként viszonylag kevés ruha és sokkal több kiegészítő lesz, amit mutatni fogok, mivel a ruhákat általában fel is kell próbálnom, hogy rajtam jól állnak-e, és ha nem, akkor hiába szeretek bele a neten. Na meg próbálok általában basic ruhák és hangsúlyosabb kiegészitők felé tendálni, mert úgy sokkal több lehetőséget ki lehet hozni a ruhatárból.




Ez az elöl megkötős szürke is nagyon megtetszett <3

Nagyon szeretem az ilyen csőtopokat, nagyon praktikusak, és ahogy kombinálod a kiegészítőkkel, lehet bulizni, elegánsnak, vagy mindennapos felsőnek is hordani. 


Pont ezekben a színekben szeretnék fülbevalókat, és így, hogy egy csomagban van, még praktikusabb.


Nagyon sok nyakláncot kinéztem, de talán ez az, ami a legjobban tetszik. Egyébként kb az egész tavaszi kollekciót be tudnám ide illeszteni :D

Ezt meg partytáskának képzeltem el, van belőle nude is, de azt hiszem a fekete praktikusabb.

Ezt pedig a mindennapokra <3 a mintája, a kulcstartó  rajta, a nude és arany részletek, mind mind szerelem.
Ez a nesszeszer is elég sokféle színben kapható, így elsőre ez tetszett meg a legjobban, sőt ilyen táska is kapható, de a párducmintás abszolút befutó nálam.


Kell erre mondanom bármit is? Minta és szín <3

És végül ez a masnis cuki derék öv is nagyon tetszik, és szeretném ha haza jönne velem.





H&M: árban és minőségben még mindig verhetetlenek, mondjuk a divided ruhái nem túl minőségiek, azokat annyira nem szeretem. Mostanában a ruháktól sem vagyok elájulva, a kiegészítőit viszont még mindig nagyon szeretem.

Basic gombos felső, na erre gondoltam a basic felsők alatt, olcsó is, jó minőség, és gombos is, amit nagyon szeretek, mert variálható a dekoltázsa. Ebből ezt a rózsaszínt, és még szerintem 1 feketét legalább beszerzek.

Ez a felső is nagyon megtetszett képről, ilyen laza kis nyári felső, derékban húzott, denevérujjú, és a háta kivágott, már csak az anyagára leszek kíváncsi.


Ennek a felsőnek a madaras verzióját szerintem már sokan láttátok, nekem is tetszik az is, de ez a fekete is, kérdés, hogy ez az ejtett vállas fazon mennyire áll jól nekem. 

Inkább az arany kiegészítők felé hajlok mostanában, mivel ezüst már nagyon sok van, aranyból meg szinte semmi, ez a tengericsillagos gyűrű szerintem nagyon cuki :D
Ez a gyűrű is megtetszett, ez olyan elegánsabb szerintem.


Ez a karkötő pedig maga a színtiszta szerelem.
Ezek a bedugós fülik annyira aranyosak, bár nem nagyon hordok bedugósat, de lehet ezek miatt meggondolom magam :3
Ez már inkább az én világom fülbevaló


Ezt pedig már meg is próbáltam az üzletben, nagyon tetszett, csak épp előtte vetem a sixben egy másikat, úgyhogy egyelőre ott maradt :D.


Na, hát így neten látatlanban ezeket néztem ki, persze ez csak iránymutató, van még néhány dolog, amire szükségem lenne.
  • Vagy a) valami szegecses fekete bőrdzseki vagy b)  egy buggyos ujjú rövid farmerdzseki
  • Színes blézer, de inkább turiból, mert 10 ezret nem adnék érte, annyira sűrűn nem hordanám
  • Jeggingsek, és szakadt farmer
  • Platformos talpú nem túl magas magassarkú, amiben hétköznap tudnék járni, dolgozni ilyenek, egészen hozzászoktam a magassarkúzáshoz, télen kizárólag magassarkú csizmában jártam, és sokat segített a tartásomon, meg azon, hogy megtanultam benne járni :D
  • Tornacipő valami pasztell színben, mert azért minden nap nem szeretnék magassarkúzni
  • Színes harisnyák, mintás vagy virágos, akármilyen
  • Valami számomra wearable szoknya (10 éve nem volt rajtam)


Hát körülbelül ennyi volt a tavaszi kívánságlistám :)

















This entry was posted on 2012. március 16., péntek. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Kívánságlista: ruhák, kiegészítők”

  1. A H&M ékszerei a legrosszabb minőségűek, amivel eddig találkoztam, úgyhogy én meg is fogadtam, hogy nem nagyon vásárolok többet. Pár hordás után kopik le a színűk, esnek ki a kövek, teljesen mindegy, hogy gyűrűről, nyakláncról vagy fülbevalóról van szó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nekem 1-2 ékszerem van tőlük, azokkal meg vagyok elégedve, viszont az is igaz, hogy én csak bulizni, meg azon kívül nagy ritkán hordok bizsu ékszereket, ez alól kivétel a fülbevaló, de az még nincs h&m-es. De ezt szomorúan hallom, hogy gyakoribb hordás után így szétmennek :/ pedig kinézetre mindig annyi megtetszik.

      Törlés
    2. Ez így van! 1-2 használat és heló arany:(

      Törlés
    3. Akkor itt a bibi, mert nekem ezüst meg műbőr dolgaim vannak H&mből. De köszi, h mondtátok, így már nem akarom őket :/

      Törlés
  2. húú szuper dolgokat válogattál össze :$imádom az ilyen listákat :D

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem nincs olyan darab, amit ne fogadnék el *_*

    VálaszTörlés

Többiek