Rossmann haul

Hát én igazából csak egy szemhéjalapozóért ugrottam be, de az természetesen már nem volt az essence polcain, úgyhogy másokkal tértem haza :P


Véleményekért és swatchokért katt a Továbbra




 Essence I love EXTREME spirál:
Kezdjük vele, hát engem már Lolly és Vick képei után is nagyon meggyőzött a spirál, mindenképp meg akartam kaparintani :P. Sajnos amikor fotóztam már volt rajtam smink, de ha a lányok neveire kattintottok meglátjátok milyen brutál pillákat varázsol. 

Lovely Magic pen korrektor
Ezt a korrektort pedig Griberlinél láttam, és nagyon megtetszett, bár imádom a stay all day korrektorom is, de egyrészt kifogyóban van, másrészt ami döntő volt, hogy 25%-os leárazás van Lovely téren, és így 425 Ft volt azt hiszem, ennyiért meg ki akarta ott hagyni? :D


Maybelline Eyecolor hab állagú szemhéjfesték 13 Divine gold árnyalat
Maybelline polcokon is további árazások vannak, ezek 600ra voltak eddig leárazva, mostmár 300ért lehet vinni, most éreztem azt, hogy haza kell velem jönnie a kicsikének. :D. Amúgy a rúzsok is már 300-ak, szemceruzák és még csomó dolog, de már csak 1-2 db volt mindenből. 

Essence Color&shine szemhéjpúder, 01 fabulous árnyalat
Hát szerelem volt. Valahogy nekem mindig kimaradt a látókörömből ez a mono-család, nem fogtak meg, nem érdekeltek, most mégis arra vettem az irányt, és meg is bántam, hogy eddig nem tettem, hát gyönyörű színekben lehet őket kapni, nagyon szép a kivitelezése is, és áhh...nem is tudom ragozni. Először egy arannyal szemeztem, de mivel a Maybelline arany, ezért végül a barna mellett döntöttem. Gyönyörű, millió arany csillám van benne.


Itt pedig láthatjátok smink formájában:



Ennyi lettem volna mára, ti miket vásárolgattatok mostanság, akár az új szortimentből akár egyébkétn? :)

This entry was posted on 2011. szeptember 24., szombat and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Rossmann haul”

  1. Jajj az essence szemhéjpúder valami iszonyatosan jó : D Ez a legszebb árnyalat az összes közül. Kb 1 éve megvan és imádom!A tetejével viszont jobb vigyázni,mert gyorsan letörik.

    VálaszTörlés

Többiek