Már megint az a fránya romantika

Már nem is szabadkozom amiatt, hogy kevesebbet posztolok mostanában, egyszer már csak belerázódom ebbe a kicsit felpörgetett életbe amit most élek, és akkor majd gyakrabban lesznek a posztok, nekem is nagyon hiányzik a blog a hétköznapokon :(.
Nah de elég a siránkozásból, ez a tegnapi sminkem volt, amikor ezt a kardigánt veszem fel, óhatatlanul ezekhez a pasztell színekhez nyúlok. 





Ezek egyébként egy Miss Rose paletta színei, mai napig a kedvenc palettám. 3 lilát használtam, meg egy highlight színt, a legvilágosabb lila került a mozgó szemhélyra, mélyítővonalba egy igen sötét, aztán azt lágyítottam egy pirosas-lilával.


És bár itt nem látszik, de a különlegessége az, hogy egy ezüst csillámos (avonos) tussal emeltem ki a szempillák tövénél a szemet. Ez fotón egyáltalán nem jön vissza, élőben viszont nagyon szépen csillogott. 

 És, hát rúzsnak mi mást is használtam volna, mint a már jól bevált Miss Sporty Innocence-t.

+
A régebbi olvasóim már tudják, de azért itt is leírom, hogy egyébként szemüveges vagyok, de elég ritkán hordom, de most készült pár ilyen fotó, úgyhogy gondoltam megmutatom a szemüveges énemet is :D



This entry was posted on 2011. szeptember 23., péntek and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Már megint az a fránya romantika”

  1. húúú tök jól áll a szemüveg :$ nekem is van:D de csak ritkán veszem fel :D

    VálaszTörlés
  2. Szuper a smink és tök jó a szemcsid! Nekem is van én állandóan hordom :)

    VálaszTörlés
  3. még szemüveges képet,sztem nagyon jó :)

    VálaszTörlés

Többiek