Vegyes poszt no 2.

Lánykák, ma csak egy ilyen összedobott dologgal jövök, leírogatom a mai benyomásaimat, voltam ma párfelé.
Először is, tegnap facebookon kiírta a Glamour, hogy holnaptól, azaz mától kapható az új szám, és ajándék napszemüveg van hozzá, ezzel "lepnek meg" bennünket. Na, tök örültem, én a napszemüveg-mániás, éreztem, hogy kell még egy 10 x-edik darab. Tavaly nyáron a maximához járt, azzal maximálisan (értiteeek :D) meg voltam elégedve, főleg azért is, mert nem az újsághoz volt csomagolva, hanem te magad választhattad ki egy dobozból/foghattad meg, jó felpróbálni ott sem lehetett, mert gondosan be voltak csomagolva, de legalább jól szemügyre lehetett venni mindet. Nekem akkor nagyon tetszett a napszemüveg amit kiválasztottam, strapabíró darab, egyetlen gond volt vele, hogy nem állt jól a nagy fejemen. Aztán nem is olyan régen, amikor rendet raktam a napszemüveges-fiókomban, és megtaláltam, odaadtam a barátnőmnek, aki imádja az ilyen fazonú napszemüvegeket, és tényleg nagyon jól is áll neki, azóta is hordja, szereti. Ezt csak azért akartam elmondani, hogy rávilágítsak, nem csak gagyi cuccokat tudnak adni újság mellé. Például a múlt havi Marie Claire-hez (?) is egy tök fasza pólót adtak. Ma viszont, ahogy megláttam, hogy milyen napszemüveg-csodákat csomagoltak a Glamour mellé, hát könnybe lábadt a szemem. Divatmagazin révén hogy jutott eszükbe ekkora ballépés? hogy gondolták, hogy bármelyik, divattal kicsit is foglalkozó nő hordani fogja ezeket a förmedvényeket? Több újságosnál is voltam, mivel mindegyiknél csak 1-1 fajta volt, gondoltam biztos lesznek jobb darabok is, de tévedtem. Azt hiszem, négy félét láttam,  hármat élőben, egyet pedig a Glamour facebook oldalán. Annyira elment a kedvem, hogy még magát a magazint se vettem meg, pedig öt éve, minden számuk megvan, és még soha-semmivel nem vették el ennyire a kedvemet. Inkább ne csomagoltak volna hozzá semmit, így nekem az egész ilyen  gagyi-tinimagazin benyomást keltett, pedig Mihalik Enikő gyönyörű a címlapon, kár volt elrontani ezzel, szerény véleményem szerint. Szó, mi szó, inkább vettem egy Cosmopolitant.

A Cosmo még sosem előzte meg a Glamourt, mivel a fontossági sorrend nálam: Glamour, Joy, és utána egy szinten: Cosmo, Maxima, InStyle, majd ha már nagyon olvashatnékom van, és még nem jelentek meg a következő számok: Marie Claire, Shape.

Mindegy, nem is szeretnék vesztegetni erre több szót, kíváncsi vagyok, hogy azoknak, akik szintén szokták venni a Glamourt, hogy jött le ez a dolog.

És ez még az egyik legemberibb kinézetű darab. 

De egyébként, hogy ne húzzam le teljesen a Glamourt, mivel egyébként imádom, a Beach különszám nagyon jóra sikeredett, nagyon tetszik a regény is a végén, jókat mosolyogtam rajta, pedig abszolút nem a stílusom, mégsem tudtam letenni, telitalálat volt, kár, hogy csak egyet adnak ki belőle 1 nyáron :(.


Másik fontos dolog, amiről mindenképpen akartam írni, és nem tudom, hogy ennek csak a pesti lányok örvendhetnek-e, de a H&M-ben elég sok minden le van árazva. Sőőt mi több, a Pimkieben is, meg még a New Yorkerben is, de ott én már jó ideje nem találtam semmit, amit hazahoznék, ma is így volt, egyetlen nyaklánc kivételével, de annyira azt sem éreztem, hogy meg kell vennem. A H&M-ben viszont vettem pár dolgot. Meg is mutatom majd :3. 

Az utolsó észrevételem pedig, hogy a Rossmannokban (és talán a DM-ben is, ott nem jártam) elég sok minden le van árazva, a Maybelline cuccokk, pl majdnem mind, amire érdemes felfigyelni, hogy a rúzsok mind 400 forintok, nagyon szép színek vannak, érdemes megnézni őket :). Ja és az Árkádban még nem is voltak összetaperolva szétnyomkodva és hasonlók. A colorama körömlakkok is le voltak árazva, de már ha megöltök sem tudnám megmondani, mennyire, minden esetre egy fagyizöldet (vagy kéket?) hazahoztam. Továbbá a szempillaspirálok és igen kedvező áron voltak, 1500/db körül mozogtak árban. A L'oreal cuccok nagy része is le van árazva, rengeteg lakk, alapozó, szemhéjpúder, de ezeket nem éreztem olyan nagy leárazásoknak (talán 1-2 száz forintokkal, van ami többel) hogy abból is vegyek valamit. 

Végül, hogy ne árválkodjon üresen a bejegyzés vége, mutatok 1-2 körmöt, amiket leszedtem inspirációként, mondjuk jóval bénább vagyok én annál, minthogy ilyeneket csináljak, de olyan jó nézni, hogy mások milyen kreatívak és ügyesek:

 Tengerészes *-*

Ahj ezek a virágmintás dolgok annyira megfognak idén :3 



 Annyira kíváncsi lennék, hogy maradnak meg ezek a "nagy" láncok a lányka körmén, aki egyébként naaaagyon ügyes. 

Ezt főleg azért raktam be, mert ilyen színű körömlakkot vettem :D 

Űrös köröööm, szintén nagyon tetszik, és meglepően könnyű elkészíteni szivacstechnikával (úgy hallottam :D)




This entry was posted on 2011. június 17., péntek and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

7 Responses to “Vegyes poszt no 2.”

  1. Szerintem a fekete Glamour-os napszemcsi egész jó, én azt vettem meg. Mondjuk az újság miatt, de sztm az még egész emberi, mind formára, mind színre.

    VálaszTörlés
  2. áá a tengerészes nagyon jó :P ki kell próbálnom .. (:

    VálaszTörlés
  3. én is a tengerészesre mozdultam rá :)

    VálaszTörlés
  4. teljesen egyetértek veled a glamour dologban. a körmök közül midnegyik nagyon jó, de én sajnos béna vagyok ehhez:(

    VálaszTörlés
  5. Vick, lehet hogy akad elfogadható is, én nem láttam mindet, de majd még vadászok :)
    Rami: sajnos én is béna vagyok hozzá, de nézni nagyon jó őket :D

    VálaszTörlés
  6. Biu, nemsokára neked is lesz valami hasonló gyönyörűség a kezeden : p

    VálaszTörlés

Többiek