H&M és rossmann haul

Írtam nektek, hogy vásárolgattam pár dolgot a napokban, most ezeket fogom megmutatni nektek :).
A szokásos csoportkép:


 Most valahogy úgy éreztem, hogy előbb a bizsukat mutatom meg. Ezek a gyűrűk 2db-os csomagban vannak, most direkt az volt a terv, hogy arany bizsukat vegyek, mert hogy csak ezüst van. Egyébként 1300 volt a kettő, szerintem abszolút baráti, főleg mert igen nagy gyűrűkről van szó, de sajnos el kellett passzolnom, mivel nagyok lettek rám, L-est vettem, mert hüvelyk-mutató vagy mutató-középső ujjra akartam őket hordani, de még a hüvelykujjamra is nagy, nem simán laza, hanem úgy leesik. Jövő héten majd hozok egy M-eset :$ Ja és egyébként aki szeretne ilyen gyűrűket de nem szereti az aranyat, vannak ezüstben is, sőt aranyban de más színben is.

Ez a fogas nyaklánc annyira tetszik :$ Szintén volt ezüstben is, de ezek a bizsuk direkt tetszenek aranyban. Szintén 1300 volt. 


És az arany-szett utolsó darabja ez a fonott hajpánt, ami itt nem látszik, hogy ez a része nem gumis, hanem a hátulján van gumi, ami a fonathoz egy fém karikával kapcsolódik, na ez a második felvételnél elszakadt, szóval  ez egy olyan darab, amit ki lehet hagyni, mondjuk 250 Ft volt, lehet megpróbálkozok még 1-el, mert amúgy meg tökre tetszik.


Ez pedig a két felső, amit vettem, valahogy mostanában (ne ijedjetek meg) nincs kedvem ruhákat venni, nem fognak meg annyira, ilyen gombos atlétát viszont már rég vadásztam, itt igy képen elég fakók a színei, nem mondom hogy élőben sokkal élénkebbek, de azért valamivel...Ja és M-est vettem, de a H&M-nél olyan "nagyok" a cuccok, lehet egy S-es is megtette volna, ami azért furi mert nem vagyok egy S-es méretű valaki :D. 700 Ft/db


És tádáá: életem első, igazi szemhéjalapozója. Thündérkénél olvastam a NYXről is és az Artdecoról is sok-sok jót, sőt többeknél olvasgattam direkt ebben a témában, néztem Revlont is, vaterán, de rájöttem, hogy mivel nemsoká visszarakatom a műkörmöm, nem fog beleférni az ujjacskám ilyen tégelyekbe, és inkább valami nyomós dolog kéne, vagy ecsetelős. Olvastam aztán, hogy az Alverde tubusos, de az egy kalap ..., és Évi bemutatta az Essence You Rock!-os primerjét is, amihez szintén nem fűzök sok reményt, ráadásul még soká fog megjelenni az üzletekben, úgyhogy maradt a Catrice. A jobb oldali képen látszik, hogy nagyon apró (2,1 ml a tégelyesek meg gr-ban vannak, szóval nem tudom, mennyinek felel meg), ami mondjuk praktikus is tud lenni, befér egy nagyon kicsi nesszeszerbe is. A bal oldali képen pedig az látszik, hogy eléggé világos színe van, olyasmi, mint 1 korrektor. Véleményezni még nem akarom, ahhoz még kicsit tesztelgetnem kell, egyébként az ára 1200-1300 körül volt, pontosan már nem tudom.


Csináltam róla egy gyors  swatchot is, egy gyengébb pigmentáltságú szemhéjpúderrel. A mintákat szivacsos applikátorral csináltam, a bal oldali alappal, a jobb oldali alap nélkül készült. Az első képen vakuval, a másodikon vaku nélkül, a harmadikon pedig dörzsölés után, ahol a jobb oldalról teljesen eltűnt míg az alapon lévő csupán elhalványult kissé.


Ez pedig a Maybelline hab állagú alapozója, 800 Ft-ra voltak leárazva, még sosem volt hab állagú alapozóm, ki kellett próbálnom, na :D. Nagyon furcsa élmény volt először ezzel dolgozni, mert nem tudtam mennyi kell belőle, meg úgy semmit, aztán ráállt a kezem, egyetlen hátránya, hogy már csípőből a legvilágosabb színt választottam, viszont már nem ilyen világos a bőröm, várnom kell őszig amíg használni tudom :\


Na utolsó körömlakkom, amit vettem erre a kis időre, de ezt a színt egyszerűen nem lehetett otthagyni na :$ Egyébként nem tudom, hogy csak nekem újdonság-e de a Maybellinet is a L'oreal gyártja, azért voltak azok a cuccok is leárazva. De akkor vajon a L'oreal cuccok is új designnal jönnek? 


Ő pedig a rúzs, próbáltam olyan árnyalatot vadászni, ami még nincs meg itthon 3-4 változatban. Egy ilyen barackos-fényes mellett döntöttem, nagyon kis bájos színe van, mellette a Lovely-s Pina Coladas szájfény van, amit elfelejtettem külön fotózni de annyit áradoztak már róla, és olyan olcsó volt, hogy nem hagyhattam ott, egyébként nagyon bejön a színe. Rúzs 400 Ft, Szájfény: 130 Ft


Elfogyott a kedvenc Essence spirálom, kellett az utánpótlás, és most nem a szokásos mellett döntöttem, ami a Maximum Definition, de a Smokey eyesról is annyi pozitívat olvastam, gondoltam kipróbálom. Most még őt sem szeretném véleményezni, erről külön post lesz.
Ára: 1000 Ft körül


És végül a mattító fedőlakk, nem tudom, mit kezdek majd vele, ha már műkörmöm lesz, de akkor is kellett :$

Ti mit vásároltatok mostanában, lányok?:)

This entry was posted on 2011. június 19., vasárnap and is filed under ,,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “H&M és rossmann haul”

  1. Szia! azok a gyűrűk nagyon jól néznek ki *.* a catrice szemhéjpúder alapozóra kivi vagyok *.* de mintha jókat olvastam volna róla:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is van olyan essence spirálom és tényleg nagyon jóó ♥

    VálaszTörlés

Többiek