Jeans club & 1euro market haul

Ma (is) vásároltam. Amúgy nem vagyok shopaholic, de azt szeretem az áprilisban, hogy meglephetem magam, illetve meglepnek szülinapom alkalmából mindenféle csecsebecsével, és még bűntudatom sincs, mert hát egy évben egyszer van szülinapja az embernek :D.

Ezeket abból a pénzből vettem, amit a nagyikámtól kaptam szülinapomra, ami még nem volt, de szeretem előre megvenni a dolgokat.

Naszóval a Jeans Clubban 50%-os a leértékelés, és ráadásul mindenre, még az amúgy is leárazott dolgokra is, úgyhogy ezt nem tudtam kihagyni, annak ellenére, hogy megfogadtam, nem vásárolok amíg fogyózok, mert nem akarok már erre a méretemre ruhát venni, de ezt megoldottam most azzal, hogy mindenből egyel kisebb méretet vettem, így legalább ösztönzöm magam :D.


4 felsőt vettem, plusz 1 cipőt, és egy órát a Jeansben, a képek alatt majd megírogatom mit, mennyiért.

De először itt a Miss Rose paletta közelről, ennek candy a fantázianeve, és látszik is, hogy gyönyörű cukorkaszínei vannak. Őt meg a spirált a Blaha Lujza téri aluljáróban vettem. (a jövőben swatcolok is)

Ő lenne a Kallos spirál, ezek a Love jelzésű cuccok elég jó minőségűek, legalább is a lakkjait imádtam, amikor még lakkoztam. Úgyhogy ma ez is hazajött velem, gondoltam ha nem jó, max pótba lesz, ha kifogy a másik. A sörtéit is lefényképeztem, először ilyen átlagos kefének tűnt, de megfogtam kézzel, és gumis sörtéi vannak. (azt is meg fogom mutatni, hogy hogy mutat szemen, kellemes csalódás)

Őt már az euros boltban vettem, mondjuk számomra érthetetlen, hogy egy euro kb 270 forint, az ilyen marketekben pedig minden 350...Nem is azért, mert egyáltalán nem sok a cuccaikért a 350, csak akkor meg ne legyen a neve az, hogy 1euro market... :D Na de az eszmefuttatásnak vége, ez egy üveg reszelő, ami úgy hallottam azért jó, mert lézerrel "égetik" bele a reszelőfelületet, így nem kopik mint a hagyományos, a műköröm pedig nagyon eszi a hagyományos reszelőket (2-3/hó), úgyhogy most ebben van minden reményem. Ja, és máshol 1000-1500 forint egy ilyen reszelő, ezért sem ruháztam be rá eddig, drágállottam.

Ez pedig egy szempillagöndörítő, van egy avonos, de az kicsit sem így néz ki, akinek van az tudja :D. Lényeg, hogy akartam egy ilyen klasszikusat is, úgyhogy jött velem szépen haza.

Ezt az órát már a Jeans Clubban vettem, az eredeti ára 4000.- volt, le volt árazva 2000 forintra, és még ebből is lejön a fele, tehát ezer forint volt, ami naaagyon jó vétel volt, ráadásul tele kristállyal, élőben nagyon szép, egyetlen szépséghibája, ahogy a jobb oldali képen is látszik, hogy eléggé nagy :s De majd a napokban elviszem óráshoz, hogy vegyen ki belőle egy-két szemet, és akkor tökéletes lesz.
Ezt pedig a vitrinembe vettem, ilyen kis gyémántok, nagyon feldobják a környezetet, akár 1 tálban is, vagy komódon szét szórva, és tényleg olyanok, mintha igazi gyémántok lennének.

Ez az 1. felső, a kedvencem, púderrózsaszín színe van, édes kis masni van rajta, és diszkréten pöttyös. Ára: 3000-ről volt 2re leárazva, tehát én egy ezresért hoztam el.

A második egy párduc/leopárd mintás atléta, akartam valami feketét is, aztán végül őt hoztam el, mert mégis csak mintás. Ára: 2500-ról volt ezresre leárazva, tehát én 500 ft-ért hoztam el.

Ő pedig nagyon hosszú, kicsit comb alá ér, nyáron 1 legginssel imádni fogom. Lefotóztam mi van beleírva, szerintem nagyon aranyos kis szöveg. Ára: 2000-ről volt egy ezresre leárazva ez is, úgyhogy szintén 500-ért hoztam el.

Ő pedig csupa strassz, ilyen partyfelső féleség, nagyon szépen csillog élőben rajta ez a rengeteg strassz, eredeti ára: 4000 forint volt, aztán folyamatosan árazták le, a vége egy ezres volt, tehát ezt is 500-ért vettem.
És ez lenne az én korall-színű cipőcském, aminek a színében abszolút bele szerettem (a kép inkább pinkesnek mutatja, pedig élőben abszolút nem az). Az ára: 3500 volt eredetileg (ha jól látom) 2500-ra volt leárazva, tehát 1250-ért hoztam el.

Összesen 5000-et költöttem a Jeans Clubban, ami szerintem egyáltalán nem sok, tudtam volna 3x ennyit is, de nem akartam csupa felesleges dologgal hazajönni, amit fel sem veszek majd, igazából ezek nélkül is tudnék élni, de azért mégis jó ha van.

Hogy tetszettek a cuccok amiket vettem? És ti mentek a Jeansbe vásárolni amíg leértékelés van?

This entry was posted on 2011. április 13., szerda and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “Jeans club & 1euro market haul”

  1. a paletta a teteje alatt is így csillog? mert akkor nagyon jó!

    VálaszTörlés
  2. Még nem nyúltam bele, de holnap swatcholok, és akkor majd úgyis meglátom, és megírom :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon jó kis cuccokat vettél! Nekem is megvan majdnem ugyanez a paletta, enyém is Candy, de picit másabb színösszeállítás, és megnyugtatásul, a felső réteg alatt is csillog. Sztm a Miss Rose egy igazán jó minőség. :)

    A Kallos spirál is megvan, az árához mértem jó az is! :)

    Az a fekete, strasszos felső....áááááh...megőrülök érte! :)

    VálaszTörlés
  4. Jajj a felsők nagyon tetszenek :$

    VálaszTörlés

Többiek