FOTD (004)

Hétvégén nagy családi banzáj volt, ahogy az lenni szokott, szülinapi ebéd, torta, miegymás. Én meg gondoltam azért ha már miattam jön mindenki, ki kellene nézni valahogy, úgyhogy feldobtam egy egyszerű, ámde nagyszerű sminket.

Ez lett a végeredmény:

És itt van közelebbről:

A belső szemzugba fehéret festettem, majd középre egy barackszín került, végül a külső v-be püspöklilát satíroztam. Az egész sminknek az alapja egyébként az volt, hogy fekete szemceruzával húztam körbe a szemem, ehhez akartam még valami színes "körítést"


A hajamban az új virágom volt, szerintem nagyon ment egyrészt a sminkhez, másrészt a felsőmhöz.


A szemöldökömet nem emeltem ki semmivel, őszintén szólva nem igazán szeretem kifesteni a szemöldököm, meg vagyok elégedve vele, egyedül a hossza zavar, de az egy baleset miatt lett rövidebb, néhány képen látszik is a heg, bár lehet csak én veszem észre, mert tudom, hogy ott van.
Itt jönnek ki legjobban a színek a szememen, még ha a kép nem is a legjobb rólam. A számat egy világosrózsaszín avonos rúzzsal festettem ki.

Ennyi lenne mára, várom a véleményeket :).

This entry was posted on 2011. április 18., hétfő and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “FOTD (004)”

Többiek