L'oréal Color Riche Quad - Disco Smoking + 2 Smink


Photobucket
 
Októberben vettem még ezt a gyönyörűséget. Ahogy a boltok polcaira került, nem hagyott nyugodni, általában engem a palettákkal/szemfestékekkel lehet leginkább megvenni, ez pedig már a csomagolásával is telitalálat volt nálam. Egyedül abban dilemmáztam, melyiket hozzam haza a csudi jó színösszeállítások közül. Végül, magamat meg nem hazudtolva, a legszínesebb jött velem, ez pedig az S3 Disco Smoking nevezetű paletta. (Lábjegyzetként idefűzném, hogy biztosan magamévá teszem a kék összeállítást is, vagy a zöldest, vagy mindet!!!) :D.


Photobucket
Ha megfordítjuk a terméket, akor kapunk egy kis információt, hány hónapig jó, hogy használd a színeket stb. A súlyát grammban hiányolom, kíváncsi lettem volna. Mindegy. Kapunk egy sminktippet is, bevallom töredelmesen ezt még így ebben a formában nem próbáltam ki :D.

Photobucket
Ha kinyitjuk, akkor láthatjuk, hogy helyet kapott egy applikátor, aminek én örülök, mert ez egy abszolút használható darab, az egyik vége klasszikus, kerek fejű, a másik pedig ferde végű. Tükör nyilván nincs benne, az átlátszó fedél miatt. Igazából örülök, hogy átlátszó a teteje, mert így könnyebb beazonosítani a palettákat. Maga az egész csomagolás nagyon igényes, jó ránézni, szerintem igen eltalálták. Ja és az árnyalatot jelölő matrica azért is felelős volt, hogy leragasztotta a palettát, szóval senki sem tudott, még véletlenül sem belemászni előttem.

Photobucket
És akkor vessünk egy pillantást a színekre közelről. Mint láthatjátok, a panek nem hagyományos alakúak, sőt minden palettában más-más módon vannak elhelyezve, de szerintem nagyon plussz pont, hogy mindegyik úgy van kialakítva, hogy szemet gyönyörködtető, ugyanakkor használható is, mert sokan ott véreznek el a különleges panek gyártásakor, hogy néhány helyen bele se lehet nyúlni a palettába. Itt viszont ezzel nincs probléma, simán, akár ujjal is bele tudunk nyúlni, mert egyrészt süllyesztve sincsen, másrészt pedig minden részét el tudjuk érni. A paletta számomra legkülönlegesebb színe a lila, amelyben kék mikrocsillámok vannak, de a sárga is gyönyörű, ritkán találni ilyen szép aranysárgát.

Photobucket 
És akkor nézzük, hogyan is teljesítenek. Ezeket a csíkokat a saját applikátorával, egyszer, alap nélküli felületre húztam. Hát szerintem nagyon meggyőzőek. Kevés festék van, ami egy húzásra így fogna.  A színek mindegyike... hmm itt bajban vagyok, mert nem selyemfényűek, de mint a vakus képen látszik, nem is mattok, szóval a finishük a kettő között van valahol. A festék állagra minimálisan porzik, de nem zavaróan egyébként, és hát látszik, milyen szépen megtapad  csupasz bőrfelületen is. Nagy plusz, hogy nincs a palettának gyenge pontja, mert általában minden palettában van egy szín, amit nem találnak el, itt erről szerencsére szó sincs. Nálam csillagos ötösre vizsgázott.


Na és akkor a végére mutatok két sminket, amit ezzel a palettával készítettem. Az egyik egy nappali smink (annak talán kicsit sok, de mivel teljesen nude ajkakkal viseltem nem találtam olyan durvának) a másikat pedig csak itthonra tettem fel, de akár bulisminknek is elmenne. Lássuk.
Photobucket
Itt a sárga mint highlighter került a belső szemzugba (fura egyébként sárgát highlighternek használni :D), középre a bordó, külső V-be a lila, majd egy tusvonal. Direkt maradtam a mozgószemhéjon belül, hogy még hordható legyen nappalra.

Photobucket
Nagyon minimális pirosítással, és egy babás rúzzsal párosítottam, így szerintem nem lett túl sok.

Photobucket
Itt szintén nagyon hasonló volt a koncepció, csak itt már jobban elrugaszkodtam, a lilát nem csak a külső V-be, de végig a mélyitőbe is felvittem, az alsó pillasora is került belőle.

Photobucket 
Itt a hagyományos tus helyett egy kék csillámosat használtam, ami jól harmonizált a sminkkel. Kis bronzosítás, lilás szájfény, és kész is egy színesebb bulismink :).


A palettát megvásárolhatjátok a Rossmannokban, Dm-ekben, Müllerekben, illetve a L'oréal standdal rendelkező hipermarketekben. Ajánlott fogyasztói ára 3050 Ft, ami kicsit soknak tűnhet, de a Dm-ben ennél eleve olcsóbb (L'oréat mindig a Dm-ben vegyetek, ott minden termékük olcsóbb, mint máshol!!!) illetve nagyon sokszor ki lehet fogni rá akciókat, én a JOY napokon vettem meg, féláron :).



Hogy tetszik nektek ez a paletta? Megvan nektek valamelyik? Ha nincs, tervezitek megvenni?

This entry was posted on 2013. február 20., szerda and is filed under ,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

4 Responses to “L'oréal Color Riche Quad - Disco Smoking + 2 Smink”

  1. Nagyon tetszik, ez meggyőzött, tényleg gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök,hogy tetszett a teszt, tényleg érdemes beruházni a kicsikére! :)

      Törlés
  2. A 2. smink nagyon nagyon tetszik, persze az első is, de a második olyan különleges :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. óóó köszönöm, most kedvet is kaptam megint, hogy alkossak valamit valamit a palettával :D.

      Törlés

Többiek