Maybelline Colorama körömlakk 93 - TESZT


Photobucket

Ma megmutatom nektek a másik kis szerzeményemet, ami a G. napokon jött velem haza. Nem terveztem Maybelline körömlakkot venni, de emlékeimben éltek még a régi (szerintem baromi ronda csomagolású) Colorama körömlakkok, amiket szerettem. Az állvány sajnos nagyon le volt fosztva, így nem volt túl nagy választékom, de ez a nudeba hajló rózsaszín nagyon bájos, visszafogott, gondoltam jó lesz a mindennapokra. 


A csomagolás:
Photobucket
A csomagolás minimál, henger alak, fekete kupak egységesen, átlátszó üveg. Pont olyan magas, mint a Catrice lakkok, csak annál kicsit keskenyebb a henger. Hengeren rajta a Maybelline Colorama felirat, az árnyalatoknak azonban csak száma van, sajnos vagy nem sajnos. Kinyitva láthatjuk az ecsetet, ami szerintem teljesen átlagos. Semmi fakszni nincs benne, ne ragozzuk.

Egy rétegben:
Photobucket
Engem is meglepett, mert ennél a világos árnyalatnál nem is számítottam rá, de egy rétegben is simán 90%-os fedést produkált (picit átlátszott a körmöm vége). Nem indokolt igazából a második réteg, én is csak megszokásból tettem rá.

Második réteg:
Photobucket
Megszokásból rátettem a második réteget, így azért komplexebben néz ki. Mivel ide nem tudok többet írni, beszéljünk kicsit az állagáról, ami eléggé folyós, látszik a körömágyrésznél, hogy mindnél megfolyt egy kicsit. Nem vészes, lehet kezelni, majd legközelebb jobban odafigyelek :).

Díszítéssel:
Photobucket
Na most azért azt szögezzük le, hogy extra gyönyörű körömnyomdás és egyéb díszítéseket nem nálam fogtok találni :D. Én csak ilyen egyszerűen adom elő, nagyon ötletesen a gyűrűsujjamra raktam csillámos körömlakkot (Essence - Space Queen)

Tartósság:
Photobucket
Természetesen alap és fedőlakk nélkül teszteltem (nincsenek is jelenleg ilyen dolgok a birtokomban :D). Az ötödik napon ilyen állapotban volt. Két körmöm végén pattant meg egy kicsit, ami azért az én műköröm utáni  lemezesen feljövő körmömön eléggé jó teljesítmény, de ezt döntsétek el magatok :).


Honnan: DM, Müller, Rossmann, Hipermarketek
Ár: 800 Ft

Összességében elég jó kis körömlakknak tartom, tartós is, bár nem találok olyan nagyon különleges színeket a kínálatban, de van egy-kettő, amire megéri vetni egy pillantást :).

This entry was posted on 2012. november 7., szerda and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Maybelline Colorama körömlakk 93 - TESZT”

Többiek