Kék-arany FOTD

Photobucket
Régen volt már sminkes poszt, úgyhogy ma elkapott az alkotó vágy, hogy mutassak valamit, valami különlegesebbet. A szerelmetes NYX aranypigmentjét párosítottam egy kékkel, és egy hangsúlyos tusvonallal. És voilá. (Ebbe a képbe belenyúltam kicsit a színekbe, de a többi kép teljesen nyers)Photobucket
Itt olyan szépen látszanak a színek, bár a kék kicsit vesztett az intenzitásából, miután satíroztam rajta, de sebaj :D.


Photobucket
Itt meg jól látszik, hogy a nude rúzsba ütögettem egy kis arany pigmentet középre :3.


Photobucket
Egyébként legtöbbször azzal küszködöm, hogy olyan kevés kép sikerül jól, hogy nem is tudom mit mutassak, most meg annyi jó lett, alig bírtam választani, ám ez ritka mit a fehér holló, sajnos.


Photobucket

Hogy tetszett? :)
This entry was posted on 2012. május 19., szombat and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

18 Responses to “Kék-arany FOTD”

 1. Nagyon szép lett. És szép a szádon a nude-be nyúló halvány arany is:D

  VálaszTörlés
 2. Nekem ez a smink kicsit sok, az én fejemen könnyen átfordulni monoklis szemmé a szemüvegem miatt. (nem bántásból írtam!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én ezeket az erősebb sminkeket csak itthonra teszem fel, gyakorlásképp, ne úgy képzeld el, hogy mondjuk így megyek le közértbe, vagy ilyesmi :D. Átlag napokon általában csak tus van a szememen :)

   Törlés
 3. Nagyon kék, nagyon dögös! :-) Én is pont egy pár napja csináltam (itthonra) egy ilyen elszállós sminket. :-) http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/05/paradicsommadar-virag-effektus.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, a tiedet, ami szintén nagyon tetszett! Bele szerettem abba a színbe, amit írtam is a hozzászólásban :).

   Törlés
 4. annyira jó kép lett az,ahol látszik a fülbevalód is,gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon szeretem azt a fülbevalót :)

   Törlés
 5. Nagyon jó lett! Bírom a "pigmentet a rúzsba" - dolgokat:)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon dögös lett! Habár én a kéket felülről kicsit eldolgoztam volna :) és hozzá sima tusvonal :) azután irány valami buli:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, egy egyszerűbb tussal sokkal "hordhatóbb" lett volna, és örülök, hogy tetszik, meg a hajam is :$

   Törlés
 7. Jaaaa és a hajad nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 8. Ne haragudj,de ez a smink borzalmas,nagyon közönséges és olcsó hatást kelt.Nem akarlak megbántani,remélem nem veszed majd úgy fel,de ezt a kéket ,meg az ilyen erős tusvonalat szerintem hanyagold.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem veszem bántásnak, örülök, hogy leírtad a véleményed :). És igazad van, tudom, hogy ez sok embernek nagyon sok, de nem győzöm hangsúlyozni, így nem szoktam utcára menni, ezt csak egyszerű gyakorlásként csináltam, az erősebb tusvonal is ezért van, egy sima cicás szemet már csukott szemmel is meg tudok csinálni, ilyenkor ha van időm, keresem a kihívást. És köszönöm :).

   Törlés
 9. Viszont a szád nagyon tetszik ! :)

  VálaszTörlés
 10. Nekem viszont nagyon tetszik, és bármikor kimennék így az utcára akárhova, de hát ízlések és pofonok :) És tényleg nagyon jók lettek a képek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy neked tetszett :).

   Törlés

Többiek