A nyereményjátékkal kapcsolatban

Már vagy egy órája ülök, és nézem a falat, hogy valamelyest lemenjen belőlem a....hm harag? düh? csalódottság? Nem is tudom. Annyira nem erős vehemens érzések ezek, amik bennem kavarognak, sőt már le is higgadtam, de úgy érzem, ennek a posztnak meg kell születnie.






Na szóval...Mint már nyilván minden kedves olvasóm tudja, a blog és a saját szülinapom alkalmából indítottam egy nyereményjátékot itt a blogon, és jelenleg is fut egy Facebookon. Mindezt tettem azért, mert egyrészt egy éves a blog, illetve azért is, mert már fél éve nem volt nyereményjáték, és úgy gondolom fél évente tartani egyet az ideális, nekem sem nagy érvágás, és az olvasók sem unnak rá. Nálam a nyereményjáték kivitelezése kb úgy működik, hogy elgondolkodom minek örülnétek, utána nézek hol mennyiért, majd beszerzem/megrendelem és akkor indítom a játékot. (Pont ezért is szoktam csúszni pár napot vele mindig). Erre a játékra mindenképp valami palettát szerettem volna, és először Sleekben gondolkodtam, de pont előttem indított Viki, és nem akartam hogy nagyon copyzósnak tűnjön, így esett a MUA palettákra a választásom, pár lánynál már magam is olvastam róla egyrészt, másrészt mivel itthon nem kapható, kicsit "különlegesebb", mint mondjuk egy H&M paletta, ami pedig az előző nyereményjátékon volt.

Az én célom a nyereményjátékokkal mindössze az, hogy megköszönjem, hogy megtiszteltek figyelmetekkel, és megajándékozzak pár olvasót, ha már mindenkit nem tudok. Illetve nálam a nyereményjátékoknál szintén fontos az is, hogy kapjak visszajelzést a bloggal kapcsolatban, ezért is van benne a kérdőívben, mint kötelezően megválaszolandó kérdés, hogy "Mi a véleményed a blogról?". És az első problémák itt kezdődtek. 99 százalékotok nagyon részletes és kedves kritikát adott eddig, és szimpatikus volt az is, hogy az új olvasók megjegyezték, hogy ők újak, s legalább az első benyomásaikat kifejtették. Az építő kritikáknak is nagyon örülök, mert írtatok olyanokat is, ami nekem eszembe sem jutott volna, tehát java részt abszolút pozitív dolgok jöttek le, de majd még eláradozok erről, mikor sorsolom a nyerteseket. És ezrét is sajnálom valamilyen szinten, hogy ezt a posztot megírom, mert "lebaszósnak" fog tűnni, pedig nem azokat szeretném kioktatni, akik olvasnak/kommentelnek/szeretnek ide járni. Szóval a probléma ott kezdődött, amikor nap végén szokásosan elolvastam a beérkezett véleményeket a blogról, és szembe találtam magam olyan "olvasókkal" akik annak ellenére, hogy direkt kértem, hogy ne 1-2 szóban, szó szerint 2 szóval elintézték, de volt olyan is, aki még csak 1 szóra sem méltatott, csak egy smileyt írt. Konkrétan nem tudtam mit kezdeni a dologgal, de komolyan... Valóban valakit ennyire csak a nyeremény érdekel, ennyire leszar mindent, csak jelentkezhessen? Tudom, hogy az ilyet nem kell és nem is szabad személyeskedésnek venni, de ez kb az én hülyének nézésemként jön le. És azok a valakik komolyan gondolják, hogy ha egy értelmes mondattal nem sikerült megtisztelniük majd még meg is ajándékozom őket? Itt most konkrétan két személyről volt szó, akiket nem akarok, de nem is tudok megnevezni, mivel azonnal töröltem őket a listáról. Gondoltam ezzel ennyi is, el is felejtem, mivel mindenki mást pozitív élményt "okozott".
Jaj ide szeretném még beszúrni, hogy ez nem nálam történt, de már több bloggerinánál is olvastam, hogy a "miből szeretnél többet a blogba" kérdésre beírták, hogy több nyereményjátékot/lehetne több nyereményjáték. Hát én ezen leblokkoltam, mert a pofátlanság ezen szintje már-már művészet.

Aztán másodszor itt a Facebookos "csalódás". Eddig egyetlen egyszer indítottam ezen kívül facebookon játékot, ott sem volt nagyon nagy értékű nyeremény, és mindössze két napig tartott, de már akkor találkoztam azzal a jelenséggel, hogy konkrétan az egész "Gombos család" hatalmas rajongóm lett. Na, hát a Gombos család állt vagy 3-4 főből, mind nagyon osztogatta a nyereményjátékos képet, csak az volt ezzel a probléma, hogy a család egyik tagja sem rendelkezett profilképpel, 20 körüli ismerőse volt, amik javarészt nem emberek voltak, hanem szórakozóhelyek, stb, illetve semmilyen tevékenységük nem volt mióta regisztráltak. Magyarul kamufelhasználók voltak. Amikor ezt tapasztaltam egyetlen reakcióm valami röhögés-féle volt, hogy ez most komoly? Rili? Valakinek ennyire kell egy megközelítőleg 1000 Forintos nyeremény, hogy kamufelhasználókat hoz létre? Vicc. Aztán a jelenlegi nyereményjátékom alkalmával láttam, hogy igen csak megszaporodtak a középkorú férfi "rajongóim". Egynél még azt hittem, félrekattintott, kettőnél már gyanús volt, de elmentünk vagy tízig. És nem csak, hogy likeolták az oldalt, de meg is osztották a nyereményjátékot, kommenteltek, volt itt minden, mi szem szájnak ingere. Félre értés ne essék, semmi bajom a férfiakkal, a középkorúakkal sem, de azért olyan illúzióim nincsenek, hogy dolgozó családapákat érdekelne a legújabb haul poszt. Meg persze ahhoz sem kellett egy túlzottan nagy nyomozói készség, hogy rájöjjek, hogy egyes "rajongók" férjeiről van szó, akik rá lettek véve, hogy azonnal lájkolják az oldalt, és osszák meg a képet, mert nyeremény van. Komolyan mondom, ezt még nekem leírni is gáz. Nem, hogy megtenni. Ez végül is nem csalás, sőt egy nagyobb facebook oldalon, ahol nagy értékű nyeremény van, még el is megy, fel sem tűnik, de azért egy beauty blogon, akinek női a célközönsége igen hamar kilóg a lóláb. Én ezt nem, hogy mérhetetlen pofátlanságnak tartom, de még rosszul is esik. Úgyhogy a férfi rajongóim száműzve lettek, illetve azok feleségei szintén.

Hogy miért tettem ezt? Hiszen nőtt a rajongó szám. Akkor meg nem mindegy, hogy ki lájkol? Nem, abszolút nem. Azt kellene megérteni már végre, bár kétségem sincs, hogy legtöbbeteknek ez világos, hogy a nyereményjátékok nem azért vannak, hogy kurva sok lájkolóm és olvasóm legyen, és majd jól örülök magamnak akkor. És ez nem csak az én blogomnál van így, szerintem a legtöbbnél. Persze a nyereményjáték célja valamelyest a blog népszerűsítése is, de a népszerűsítés semmilyen formában sem egyenlő az instant "lájkvásárlással". Ha mindössze ez lenne a célom, vannak olyan oldalak, ahol pár ezer forintért lehet venni xezer lájkot. Ha annyira azt akarnám, hogy sok rajongóm legyen, vennék pár ezret, konkrétan fele annyi időbe erőfeszítésbe és pénzbe kerülne, mint nyereményjátékot csinálni, lenne 1-2 ezer rajongóm, és nagyon örülnék magamnak. Csak mi értelme is lenne? Semmi. Nem olvasnának többen, nem érdekelne több embert az, amit csinálok. És itt ez a lényeg. Nagyon könnyen ki lehet szűrni azokat, akik csak a nyereményjátékokra pályáznak, és konkrétan leszarják a ezt az egészet. Csak azt kellene felfogni, hogy NEM fogok egy olyan embert megajándékozni, aki szemmel láthatóan csak nyerni jött. És itt nem azokra gondolok, akik a nyereményjáték alatt iratkoznak fel/lájkolnak, mert én is számos blogra így találtam rá, és játszani is szeretek, ez teljesen rendben van, hiszen ezért indítok/indítunk játékokat. Csak ilyen szinten azért ne aljasodjunk már egy nyereményjáték kedvéért :).

Nagyon kíváncsi vagyok, mind a bloggerinák, mind az olvasók véleményére erről, szóval bátran :).

This entry was posted on 2012. április 23., hétfő and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

34 Responses to “A nyereményjátékkal kapcsolatban”

  1. hasonlót éltem át nemrég az egyik nyereményjátékomnál,mikor egy faszi(!!) kommentelő azt írta,hogy szívesen látna még több játékot.. hát baccameg,nem hogy örülnének ennek is... :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. off: bár én már nem emlékszem,mit írtam neked,de remélem,nem rólam volt szó :$

      Törlés
    2. Sajnálom, hogy ezt nem csak én tapasztaltam :S. És nem, tuti nem te voltál, itt tényleg nem arról volt szó, hogy "keveset" írt, hanem kvázi semmit.

      Törlés
    3. Szerintem ugyan ez a pasi járt nálam is :) Kiakadtam rajta én is, mivel gondolom, hogy a barátnő/feleség unszolására lett követőm és egyben kommentelő is. Legalább vette volna a fáradtságot és megkérdezte volna az asszonyt, hogy ugyan mi értelmeset írjon, ha már magától (igaz egy agysejttel nehéz lehet, bocsi ha bunkó voltam) nem megy neki.

      Törlés
  2. Ilyen nálam is volt, az előző nyereményjátékomnál megkérdeztem, hogy mi az amiről legszívesebben olvasnának, és mikor megkaptam, hogy nyereményjátékokról, csak pilláztam, hogy wtf?! Konkrétan aki csak a nyereményjátékokról olvasna szívesen, az nálam is egy középkorú pali volt. :S Hihetetlen.
    Megértelek, nagyon fájó tud ez lenni. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én ezt akkora pofátlanságnak tartom, hogy le sem tudom írni, sajnálom, hogy veled is megtörtént :(

      Törlés
  3. Érdeklődve olvastam el a bejegyzésedet...és abszolút egyet értek!

    VálaszTörlés
  4. Nem nagyon szoktam kommentelni, de most szeretném leírni a véleményem. Rengeteg nyereményjátékkal találkozom nap mint nap a beauty blogokon és mindig ugyanazok a részvétel feltételei (légy követő, lájkold a facebook oldalt, oszd meg a nyereményjátékot facebookon és a blogodon). Nekem ebből az következik, hogy az oldal népszerűsítése a cél. Még soha nem vettem részt ezeken a nyereményjátékokon, mivel egy blognak sem vagyok követője, ami nem igaz, mivel a sminkbox.hu oldalon lévő összes blogot rendszeresen olvasom, bár ez nem minősít engem rendszeres követővé. (Időmilliomos vagyok:P) Ezen kívül egyetlen beauty blogot sem lájkoltam a facebookon, hiszen elég információ jut el hozzám a sminkbox-on keresztül, megosztani meg soha nem osztanám meg, hiszen ezzel azt üzenném a facebook-on lévő ismerőseimnek, hogy tessék, ez téged is biztos érdekelni fog, pedig tudom, hogy nem, ráadásul ismerőseim nagy része még csak nem is magyar, nem is értenék, illetve ott vannak a férfi ismerőseim, meg úgy egyáltalán, nem tartom közérdekű információnak, hogy xy blogon szemhéjpúdert lehet nyerni. A blogon való megosztás ismét csak azokra korlátozódik, akiknek van ilyen jellegű blogjuk. Szóval, én így a nyereményjátékokból kiszorulok, holott hűséges és rendszeres olvasója vagyok megannyi blognak, igaz terjesztője és reklámozója nem. Azért még annyit leírnék, hogy nem is olyan régen részt vettem egy nyereményjátékon, ahol az adott blogról kellett kitölteni egy kérdőívet, mi a véleményem róla, milyen témákról olvasok legszívesebben stb. Szívesen kitöltöttem volna a kérdőívet nyeremény lehetősége nélkül is, de épp olyan szerencsés voltam, hogy én nyertem. :D Legutóbb pedig egy szakdolgozathoz töltöttem ki egy kérdőívet egy blogon, ami a beauty blogok hatását vizsgálja a vásárlói szokásokra. Szintén nagyon érdekes volt, szívesen töltöttem ki, a nyeremény lehetősége pedig csak extra. Szóval ezzel a hosszú monológgal csak azt szerettem volna mondani, hogy egyrészről megértem a csalódottságodat és dühödet, de másrészről a nyereményjáték részvételi feltételei eredményezik a negatív tapasztalatokat. Bocsi a hosszú kommentért, és remélem a véleményem nem volt sértő.

    Üdv.:
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóri, először is köszönöm, hogy kifejtetted a véleményed, abszolút nem volt sértő :). Másodszor, valóban, igazad van, hogy bizonyos ideig a nyereményjátékok a blog népszerűsítéséről szólnak, de ahogy írtam is, nem az a célom/célunk, hogy baromi sokan lájkoljanak/iratkozzanak fel, hanem megtaláljuk a célközönségünket. Én két embernek anno ugyan olyan szívesen írtam posztokat, mint most 270-nek. Facebookon pedig azért hirdettem játékot, mert tudom, hogy sokan vannak, akik azon keresztül olvasnak, és nincs GFCjük, és őket is meg akartam lepni valamivel. Meg persze igazad van abban is, hogy mivel megosztják, ezáltal olyan emberek (is) eljutnak hozzám akik tényleg csak a nyereményért jönnek. Ezzel még túl nagy problémám sem lenne, csak van 1 határ, amikor szerintem ez már a pofátlanság kategóriába csap át, ahogy azt le is írtam. És egyébként azt is megtudom érteni, hogy magánemberként nem osztogatod meg a nyereményjátékok képeit, ott én sem szoktam, mivel javarészt fiú ismerőseim vannak, meg amúgy sem szeretek ott ilyeneket megosztani, ezért szoktam a blog oldaával :).

      Törlés
  5. Szia, én mint olvasó és blogger is egyetértek veled! Sajnálom, hogy mások "csak a potyát látják" az oldaladban, de jobb megoldás nincs mit törölni őket tényleg. Én a facebookot nagyon nem kedvelem, fent vagyok de ritkán használom, nem szeretem ott megosztani az életemet; azokon a játékokon nem is veszek részt amihez szükséges feltétel a facebook... :S
    A játékok, én imádok adni meglepni mást, viszont nyerni is szeretek! Ezzel nincs is gond szerintem, de ez, hogy valaki semmire se méltat csak nyerjen az tényleg felháborító. De nagyon sok ilyen van, rengetegen férjük/pasijuk/macskájuk/kutyájuk oldalával like-olnak osztanak meg, a kamu regisztrációkról nem beszélve. Sokakba nem szorult becsületesség!
    Remélem több ilyen alak nem téved fel az oldaladra!
    Fel a fejjel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt én is nagyon jól tudom, hogy nem mindenki szereti a facebookot, nálam ezrét nem is kritérium soha, csak plusz esély. És facebookon is ezért csinálok játékot mert azt is tudom, hogy GFC-je sincs mindenkinek. Meg valahol azt is tudom, hogy először a legtöbben a nyereményért iratkoznak fel újonnan, de utána ha megtetszik amit csinálok, elkezd olvasni, ha meg nem, hát nem ez van. Nekem pont azzal van problémám, amit te is írtál, egyrészt ezek a "kamulájkok" illetve azok, akik egyértelműen csak nyerni akarnak, semmi mást. Kicsit ez olyan, mintha minket hülyének néznének, és csak fejős tehenek lennénk...Pedig ennek nem erről kellene szólnia.

      Törlés
  6. Hát igen, kicsit elszomorító, mikor az ember jót akar, és ezt kapja :( . Nekem a kedvencem, mikor a nyereményjáték után le is iratkoznak, mert nem ők nyertek ... Nem mint ha érdekelne, csak mikor elkezdenek követni, elveszik azoktól az esélyt, akik tényleg olvasnak :( . Így máskor a játékomon csak azok között sorsoltam, akik előtte is olvastak/követtek. Ne azért kövessenek már,mert játék játék játééék ... áhh felháborító.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, az meg aztán a pofátlanság legteteje, hogy még le is iratkozik :S Én még nálam nem vettem észre ilyet, de ezek után ki tudja...

      Törlés
  7. Ezzel nem egyszer találkoztam már én is más blogokon, és volt, hogy egy-egy nyereményjáték ideje körül iratkoztam fel, de szimplán a témák érdekeltek, amikről szól a blog, de ez, hogy egy egész "család" kamureget csináljon valaki, elég szánalmas.. Én a játékokkal úgy vagyok, hogy ha van, örülök és persze, élek a lehetőséggel, ha egyáltalán érdekel a blog témája, de csakis emiatt nem iratkozom fel.. Szomorú számomra, hogy ilyen világot élünk, nagyon sokszor vagyok "lelkibeteg" (nem szó szerint, de hogy úgy magával sodor a gondolat), hogy milyen emberek is vannak szerte a világban, de még a közelben is rengeteg... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel főleg mostanában én is elég gyakran így vagyok, a "lelkibeteg" dologgal :(.

      Törlés
  8. én ezeken csak röhögni tudok, nálam is volt nemrég egy játék egy atomgyökér kérdéssel, merthogy ott volt előtte a válasz, és ha láttátok volna mennyien nem vették a fáradtságot, hogy elolvassák azt a kb 5 sort amiben benne volt a válasz.... jó értem én játék, nyerni akar, de ha én játszok valahol pl arra is veszem a fáradságot, hogy googleba rákeressek és minél több helyen megbizonyosodjak arról, hogy helyes a válasz (persze így is becsúszhat valami hülyeség) de itt ott volt a kérdés, ugyanazzal a mondattal, amiben a válasz is volt. Nah mindegy...

    Egyébként mát látni kik azok akik csak a játék miatt játszanak, beszxrok mikor XY nevét már a 800 játéknál is látom, aztán egyszer megnéztem a FB oldalát, senkivel nem beszél, semmi mást nem csinál csak játékokat oszt meg, és ilyenek, vicces!!! =) Mert jó egy két játékon elindul az oké, de ezek mást se csinálnak! =DDDDDD Az ilyenek miatt már 8x meggondolom induljak-e egy játékon =D

    egyébként nálam olyan is volt hogy játék miatt találtam a blogra, de nem játszottam, hanem likeoltam az oldalt, hogy megnézzem milyenek a témák =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azon a játékon én is játszottam, és láttam, hogy ott a válasz, de inkább rá is gugliztam, mert féltem, hogy becsapós, és nem is az a jó válasz :$:D:D:D. Egyébként pedig tényleg vicc, hogy egyesek annyira akarnak nyerni, aztán meg minimális erőfeszítést sem képesek tenni érte... Nemrég történt, hogy az Utazás Kiállításon voltunk Bestemmel, és ott elég sok dolgot lehet kapni ingyen, és nyereményjátékok is vannak. Hát nem szeretném leírni a azt, ami ott zajlott. Embertelen. 5 Forintos tollakért, meg kulcstartókért taposták egymást az emberek. De a kedvenc volt, hogy 1 standnál sütit osztottak, cserébe ha kitöltesz egy 3 azaz három kérdéses kérdőívet. Egy nő ment oda, már vette volna el a sütit, erre a srác mondta, hogy szívesen ad, csak töltse ki a kérdőívet. Válasz: Hát én nem körmölök, aranyom... Itt teljesen kifeküdtünk.

      Vissza térve, én is számos blogra nyereményjáték útján találtam rá, de szerintem ezzel semmi probléma nincsen, hiszen valamilyen szinten ezért is indítanak/indítunk, hogy olyanok ránk találjanak, akiket érdekel, amit csinálunk :).

      Törlés
  9. Szia Biu!
    Most találtam meg a blogodat. Nem szoktam minden nyereményjátékra feliratkozni, szerintem így is van bőven belőlük! :) Csak olyat osztok meg amit már régen kinéztem magamnak, de még nem szereztem be. Vagy bejön vagy nem! Ennyi! :)
    Ezért sem értem ezeket az embereket akik cselekkel próbálnak több eséllyel nyerni! Nem is tudom mi játszódik le bennük ilyenkor!? Az pedig, hogy a férjüket is belerángatják...erre csak azt tudom reagálni, hogy muhaha! :D
    Az jön le az egészből, hogy már egy beauty nyeremény is simlissé teszi az embert....az ingyen cuccok megrészegítik az embert. Mindegy mi, csak ingyen legyen!
    Szerintem ez mindig jelen lesz és nem csak a bloggerinák életében!
    Én nem sokat foglalkoznék velük,egyszerűen csak delete... :D
    Üdv: Szamóca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Szamóca! Örülök, hogy rátaláltál a blogomra, és remélem tetszik is majd :). Ezzel én is így vagyok már, hogy csak olyan nyereményjátékra iratkozom fel, ahol a nyeremény valami olyasmi, ami nekem még nincs, és mondjuk megtetszik. Azokra, ahol a nyeremény olyan, amivel én már rendelkezem, vagy nincs szükségem rá, már csak azért sem iratkozom fel, mert akkor mások elől veszem el a lehetőséget, akinek meg lehet pont nagyon tetszik. Meg igazából már valahol a játék kedvéért szoktam, nem is a nyereményért, mert olyan kis esély van arra, hogy nyerek, és még amúgy sem nyertem eddig (illetve de egyszer, egy mini nyereményjátékon, az is több, mint a semmi) de eszembe nem jutna ezért csaláshoz folyamodni...

      Törlés
  10. Szia!
    Én szeretem a nyj-t bár sosem nyerek, de mindig próbálkozom. Lányom is imád sorsjegyet kaparni...:) A blog olvasásra nem rég "kattantam" rá igyekszem napi szinten követni azokat amik érdekelnek, főleg a képes sminkeket. Azt hogy vki csak a nyj-ért csatlakozik ..:( A blogkövetésnél sokszor egy-egy bejegyzéshez annyit sikerül fűzni hogy szép, szuper, csajos, tetszik...stb, mivel egy 3 éves nyomul a gép körül, aki rossz néven veszi a hosszabb kifejtést - most már alszik - :) - FB-n én sok mindent megosztok, játékot, képet, épp amit kedvem van. Nem különösebben zavar hogy ki mit lát rólam, hiszem csak annyit láthat amit én megosztok, aki ismerős munka, család, barátság révén az meg ugyis tudja amit tudnia kell. Kicsit kusza lettem, bocsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, én magam is szeretem a nyereményjátékokat, és szoktam is játszani, már csak a játék kedvéért is, ezzel nincs is semmi baj, sőt. Ezek a játékok pont ezrét indulnak :). Az viszont, hogy nem csak olvasod, hanem még a kicsi lány mellet kommentelni is szoktál posztokhoz, nagyon dícsérendő, hidd el, mind örülünk, már akár egy-két szónak is, mert abból azt érezzük, hogy nem hiába csináljuk, amit csinálunk :)

      Törlés
    2. Nem hiába!!! Kikapcsolódás olvasni téged és a többieket is:):)

      Törlés
  11. Most találtam ide Timi blogjáról.

    Szerintem rosszul fogalmazod meg a feltételeket: írd le, hogy csak az nyerheti meg a játékot, aki utána is minimum két hónapig a követőd marad (persze nyilvánosan, mert ezt baromi fontos), különben vissza kell küldenie az ajándékot. Sőt, azt is, hogy azonos ismerősi körből csak egy valaki lájkolhat, aki lehetőleg nem férfi. Sajnos ilyen gonosz világban élünk, mindenki próbál kiskapukat keresni, és még ebben is tisztességtelen előnyre szert tenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem te értelmezted rosszul, amit leírtam... :). Fogtam a fröcsögő iróniát, csak a miértjét nem igazán értem, mert erről szó sem volt, kicsit túlzóan kisarkítottad.

      Törlés
    2. Nem irónia volt.

      Nincs bjúti blogom, ezért nem tudom, mekkora munkával jár, csak úgy tűnik, túl komolyan veszitek ezt az egészet. Tényleg ennyire fontos egy játék, hogy az ember így felhúzza magát rajta? Kitörlöm a versenyzők közül a feltételt nem teljesítőket, ennyi. Nem kesergek azon, hogy az emberek milyen gonoszak. Azok, jó reggelt! Sőt, kihasználják a lehetőséget is, ha van.

      Ez a nyereményjáték meg... Oszd meg a blogodon (hogy több olvasóm legyen), lájkold (hogy több olvasóm legyen). Erről szól, vagy nem? Akkor miért fáj az a néhány csaló, ha sokkal többet nyersz rajta?

      No de igazad van, csak erre tévedtem, nem követtem nyomon a blogodat, nincs is jogom beledumálni. További sikeres írást! És take it easy!

      Törlés
    3. Hát őszintén szólva, nálam a blogolás valamennyivel "több mint hobby", mivel Kommunikáció és Médiatudomány szakot hallgatok, és a blogom egyben egy élő projectmunka is, későbbiekben pedig a szakdolgozatom alappillére lesz. Persze ettől függetlenül, ha nem élvezném csinálni, nem csinálnám. Engem inkább az idegesített fel, mikor megírtam ezt a posztot, hogy nem elég, hogy hülyének néznek, de ezt valami nevetséges színvonalon művelik. Valójában nekem mindegy, hogy ki nyer, és kinek postázom ki ugyan annyiért a nyereményt, csak azt tényleg tényleg nehezen viselem, ha hülyének néznek. Ez bármilyen más szituációban is zavar, nem csak ebben. "Nyerni" meg nem akarok rajta, effektive nekem mindegy, hogy ketten lájkolják a facebookom vagy öterzen, mert 1 azaz egy forint hasznom nem volt még a blogból, inkább csak mínusz. Én, ahogy írtam, valóban OLVASÓKAT keresek, akiket érdekel, amit csinálok stb, mert baromi sok blog van, és nem mindenki talál meg google útján. Tehát semmivel nem vagyok beljebb azzal, ha valaki feliratkozik és le se szarja amit csinálok. Persze, benne van a pakliban, hogy 1-2 ilyen ember idetéved, de ez engem annyira nem is érdekel.

      Igazából csak akkor idegesített fel, amikor írtam a posztot, tehát ne úgy képzeld el, hogy én ezen hetek óta rágódom vagy ilyesmi, de úgy gondoltam, hogy nem árt, ha írok róla egy posztot, egyrészt tapasztalat csere miatt a többi bloggerinával, másrészt, mert szeretem belecsempészni a személyes dolgokat is a blogba.
      Egyébként pedig köszönöm! :)

      Törlés
  12. Szia!
    Nagyon hasznos bejegyzés volt. Remélem azok is olvassák akik érintettek, és elgondolkoznak a dolgokon. Én most épp alkotói váláságba kerültem, és nem tudtam miről is írjak a blogomra, így szépen sorra írtam 1-1 bejegyzést azokról a blogokról ahol most aktuális nyereményjáték van. Így rólad is írok,mert te duplán megérdemled. Nem csupán a játék miatt, hanem mert 15.-e nem olyan régen volt. Utólag is BOLDOGOT!
    Másodszor egy szülinapot így elrontanak a kamu emberek:S Annyira rossz lehet neked. Remélem ha eljutok oda,hogy én is nyj-t indítok,akkor sok új arccal ismerkedhetem meg. Nekem nagyon fontos az,hogy ne csak a blogot kövessem, és a bejegyzésekre reagáljam, hanem ,hogy meg is ismerjem jobban a bloggerinát. Így ahol adott,ott kihasználom a contact-ot és felveszem az íróval a kapcsolatot.. Hamarosan veled is:D Ha nem bánod:D Csak most tényleg nem tudom miről írjak a blogomban. Ötletem van, de még 1 sminkes posztot sem mertem produkálni. De úgy gondolom bele fogok én is vágni jobban:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, először is köszönöm <3 Másodszor, annyira már nem rossz, mert annyi pozitívat kaptam az utóbbi időben tőletek, itt ez alatt a bejegyzés alatt is, hogy már nem érdekel az a pár rossz, ettől függetlenül nem bánom, hogy megírtam a posztot. Harmadszor pedig nyugodtan keress meg, várom, oldalt ott az e-mail címem, várom a leveled szeretettel :).

      Törlés
  13. Szia!
    Igaz én új olvasód vagyok és igen, a nyereményjáték útján találtam rád, de ettől függetlenül szerintem lehet ezt kulturált és normális körülmények között is. a pofám leszakad, hogy emberek mire képesek... komolyan kész vicc. kellett bátorság ennek a posztnak a megírásához, de én örülök, hogy megtetted. az egyik új olvasód máris megkedvelte a személyiségedet! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy rá találtál a blogra, akár nyereményjáték útján akár nem, és remélem tetszik a blog, és olvasóm leszel a továbbiakban is :).

      Törlés
  14. Szia!

    Elképesztő, hogy ilyenek vannak. Megmondom őszintén, hogy én nem rég óta blogolok, de gondolkoztam én is nyereményjátékon.Elolvastam amit írtál, és kicsit meghökkentő.
    Természetesen sok idióta ember van sajnos....akik sok mindenre képesek, sok mindenért.

    Egyébként nagyon jó a blogod:) Bár én is a játék hirdetés kapcsán találtam rá, de nagyon tetszik:)

    További jó blogolást, sok őszinte követőt!:)

    ÜDV:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik a blogom, és köszönöm, remélem a jövőben is tetszeni fog :).

      Törlés
  15. Szia! Szívemből szóltál, wazze :):):) /Nem, nem a játék miatt olvaslak, már vagy 2 hete feliratkoztam, mire egyáltalán észrevettem./ Szóval, engem az idegesít a legjobban, amikor látják, hogy játék van, feliratkoznak, jelentkeznek sorsolásra, aztán mint szürke szamár a ködben,ugyebár...lehet én vagyok ilyen furán bekötve, de ha egy blog nem fog meg, nem érdekelnek a posztok, akkor felőlem egy komplett Essence/Catrice/akármi szortimentet is sorsolhatnának, akkor sem követném, csak a játék miatt.
    Off - a fb oldal meg pont aznap készült el, amikor a játékot észrevettem. te voltál az első megosztásom:)
    Szép hetet, és bocsi a kisregényért,beleugatásért.
    Bellala/Eszti

    VálaszTörlés
  16. Szia, en most iratkoztam fel szegyenszemre :)) a tema erdekelt, es igy talaltam Rad bevallom oszinten keves idom van vlogolas/blogolas mellett olvasni is de amikor tehetem es a gyerekeim alszanak rajta vagyok :) En eddig 1 jatekot csinaltam a nagy tavolsag miatt, de nekem csak jo tapasztalataim voltak. A nyertesek lehet h veletlen muvekent de mindharman nagyon kulturaltan megkoszontek a lehetoseget es meg akkor is irtak amikor megkaptak a cuccokat, igy vegul mindenki szamara jol vegzodott a dolog. Egy db kevesbe szimpi megjegyzesem lesz a mar elottem leirtak mellett, szeretnem ha odaig eljuthatnank egyszer, hogy ha azt kerdezem meg hogy lehet-e olyan nyeremenyjatek amiert tenni kell (mondjuk egy sminkvideot kesziteni) akkor az nem valt ki negativ reakciokat mint ahogy az tortent 1-2 emberke eseteben hogy jajnemar most tenyleg csinalni kene egy valamit? Persze megertem h nem mindenki teheti meg hogy filmez kamera vagy kameras telefon hianyaban, de mi van ha en mint blogger/vlogger megis szeretnem latni hogy megis mit tanultak tolem vagy mas youtubeos tarsaimtol? Marmint ertitek, 90% azert szerintem lefedheto lenne, a tobbieknek pedig ugyis elobb-utobb valamilyen modon meg fogom koszonni hogy tamogatnak es kovetnek. Remelem erted amire gondolok, kivancsi vagyok mi a velemenyed! Egyebkent amit elolvastam eddig Toled tetszett, sok sikert kivanok es udv a tavolbol, Darla

    VálaszTörlés

Többiek