Sulikezdés nálam, avagy beszabadultam a papírírószerbe

Nekem holnap kezdődik az iskola, (elvileg már 09.03.án is voltak órák, mondjuk én 6.án vettem fel őket, tehát ez több szempontból is vicces, na mindegy :D) ezért elmentem venni 1-2 dolgot, amivel  megkönnyítem a kínkeserves előadásokat. Jah, igen befogtam a Mickeys nesszeszert tolltartónak egyelőre, mert sminkcucc nemigen fér el benne sajnos.

A filcek:
Stabilonak a tűfilceit is imádom, de jobban szeretek vastagabbal írni, illetve kiemelni is lehet ezekkel a filcekkel, nagyon szép színekben lehet kapni és nagyon jó a fogásuk. 400/db

Aztán vettem két ilyen szépséges tollat, amit borzasztóan kényelmes fogni ott annál a lila résznél. Nagyon szépen tudok írni vele. és nagyon olcsó is volt, 150/db


Ez pedig a füzet eleje, nagyon kis vagány, A5 méretűt akartam, hogy kisebb táskába is beférjen, illetve eléggé vastagot ahhoz, hogy elég legyen mindenhez. Van egy műanyag előlapja is, így a táskában sem sérül, 250 lapos, és vannak benne áthelyezhető elválasztócskák is, amikbe még iratokat is lehet tenni. 


Minden lap halványrózsaszín, és alul halálfej van, de amúgy a szín nem bátntja a szemet, inkább megnyugtató. 


És akkor jöjjenek a swatchok :DDDDD


Ennyi lenne, mivel én is szeretem az ilyen papírírószeres cuccokat nézegetni, remélem nektek is elnyerte a tetszéseteket :).

This entry was posted on 2011. szeptember 17., szombat and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Sulikezdés nálam, avagy beszabadultam a papírírószerbe”

  1. Én is, ha egyszer beszabadulok egy papírboltba... mondjuk most sulikezdésre csak egy tolltartót vettem szebbet, mert az kellett (előző gyönyörűségemet sikeresen elvesztettem egyetemen), a többire most nem volt keret... pedig képes vagyok órákig keresni a legszebb tollat és füzetet :D.

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretem nézegetni az ilyen cuccokat :) jó kis dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik, hogy ilyen vidám dolgokat vettél! :)

    VálaszTörlés

Többiek