Megjött a nyereményem :$

Múlt héten, mivel alig volt időm, el is felejtettem írni arról hogy nyertem Eszti (evil-she-devil) nyereményjátékán.
Nagyon örültem neki, mert még sosem nyertem egyetlen nyereményjátékon se. Nagyon furcsa történet ez, mert .nem is tudtam a nyereményjátékról, hanem egy nappal a vége előtt láttam meg Esztinél az oldalsávban, gondoltam jelentkezem, és be is jött.

Ma pedig hozta a postás a csomagot, egész héten erre vártam egyébként, minden nap vártam a postást, mint a Messiást :D. Ma pedig, ahogy hazaértem, megláttam a csomagot a komódon, hát nagyon örültem.


Így nézett ki, kibontás után 


És kaptam mellé egy kedves levelet is :)


Először lássuk a pigmentet


Fehér, de színjátszós, a napon ezer színben fénylik, nagyon tetszik, valahogy így képzeltem el az Essence új kollekcióját, de az pl élőben abszolút nem fogott meg. 


És ő a kis édes, a baby kabuki ecset, vagyis a Baby Buki (olyan cuki ez a név) amúgy wet n wild. Nagyon tetszik a csomagolása (is) mondjuk kicsit meggyötörték a postán. 


És ilyen kibontva a kis édes, látszik a kezemhez képest milyen kis apró. 


Egyébként meglepően tömött, és nagyon puha. Érzem, hogy kapcsolatunk nem futó kaland lesz :)


Ez pedig alulról a wet n wild logóval

Egy szó, mint száz, nagyon örültem neki, már magának annak is hogy nyertem, bármit  is nyertem volna, de ráadásul olyan dolgokat nyertem, amire szükségem volt, mert nincs kabukim sem kicsi, sem nagy, szóval igen csak jól jött, a fehér pigment meg aztán végképp baromi hasznos, nagyon sok sminkhez használok fehéret. 

Köszönöm mégegyszer, Eszti :)!

This entry was posted on 2011. június 17., péntek and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 Responses to “Megjött a nyereményem :$”

  1. igazán nincs mit, örülök, hogy megérkezett és örülsz neki! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem jött meg a másik fele. Ugyanúgy kabuki kis ecset plusz egy szemfesték. Nálam is pont az volt, az uccsó percben jelentkeztem, bár igaz, csak másodszorra sorsoltak ki, DE BEJÖTT!!!
    Az a pigment gyönyörűű!:)

    VálaszTörlés

Többiek