Ahol biztos ott leszek....

Az egyik a Budapest Looks Essential divatbemutató, ami azért izgat különösen, mert ilyen volumenű divatbemutató nem volt még kis hazánkban, a nemzetközi divatnapok mintájára rendezik, továbbá a nagyközönség számára is nyitva lesz. Április 29-30-án lesz, mégpedig az Eiffel téren.Nagyon kíváncsi leszek, főleg azért, mert még sosem voltam divatbemutatón. Már csak a barátnőmet kell belelkesíteni, hogy legyen kivel mennem :D


Bővebben: ITT


A másik pedig, (bár időrendben fordítva kellett volna írnom, fontossági sorrendben viszont rendben vagyunk így) a Cosmopolitan Bikini Show. Sajnos nem találtam plakátképet róla, úgyhogy egy tavalyi képet szúrtam be.
Ide már több éve elakartam jutni, de mindig közbejött valami. Idén viszont semmi sem állhat az utamba, muhaha :D. Elég változatos programot ígérnek, rengeteg nyereményjátékkal, sminktanácsadással, meg mi szem-szájnak ingere. Az első 600 belépő még ajándékokat is kap, úgyhogy megéri majd aznap korán kelni.
A program április 16-án lesz, bár az oldalon nem tüntetik fel, sem az újságban, hogy mikor fog kezdődni, de facebookon 11 órát írnak, és a VAM design center ad otthont a bemutatónak. A belépő 500 forint, amit a helyszínen kell kifizetni. Hát egyenlőre ennyi, bővebben pedig ITT.

This entry was posted on 2011. március 31., csütörtök and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply

Többiek