Kívánságlista: sminkekSok blogon láttam ezt a kívánság lista dolgot, ezrét elgondolkodtam, én mire vágyom, most ezeket mutatom meg. Urban Decay Mariposa palette

Úgy gondoltam, születésnapomra meglepem magam egy UD palettával, aztán nézegettem a palettákat, és valahogy egyik sem állt színekben közel hozzám, aztán megtaláltam a gyönyörű pillangós palettát, és azonnal beleszerettem. Egyébként nem értem miért, de az UD minden palettában szeretné lenyomni a torkunkon a "nakedes" színeket, pedig nagyon örülnék egy olyan palettának, amiben csak vibráló szép színek vannak. jó-jó tudom, hogy a barnás színeket minden napokra jól lehet kombinálni, de akkor is :D. Másrészt még egy szépséghibája van ennek a palettának, (azon kívül, hogy még nem  az enyém) hogy ehhez nem adnak semmi pluszt. Se mini primer potiont, amit kipróbáltam volna, bár azt mondják hogy nem olyan mint a nagy, se szájfényt. Van hozzá egy ecsetke, ez mondjuk vigasz. 


Na, de nézzük a swatchokat:
Szerintem gyönyörűek :)

Mac Angel rúzs
Már borzasztóan unom a hamar kopó és elmászkáló rúzsokat, drogériásból igen kevés az ami tartós és jó (én még nem találtam meg). Úgy gondoltam, ha először bemegyek a Macbe, akkor amit veszek, az 1 rúzs és egy szájfény lesz. Olyan rúzst szeretnék, amit lehet hordani a mindennapokban, bármihez. 

Szerintem nagyon szép rózsaszín


Mac Hue
Élőben szeretném ezeket megnézni, bár nagyon hasonló, mint az angel, ennek is kis diszkrét színe van. 

Bár szájon olyan...hmhm száraz(?) kinézete van.

Mac pink plaid
Ez már kicsit pinkesebb, de nagyon bájos színe van

Nekem ez angelesebb mint maga az angel :D

És végül...
Azért ezt is meg fogom lesni, ha már arra járok :DMac Lipglass- nymphette
Így netről ez volt az egyetlen lipglass, ami megtetszett, pinkes alap, lágy arany csillogással.

Most mondjátok, hogy nem gyönyörű :D.

Ysl Rouge Volupté

Na jó, ez nem valószínű, hogy holnap besétálok, és megveszem, azért álmodozni lehet :D
A kedvenc árnyalatom belőle:

 peach passion

Nagyon szép barackos szín

Uhh imádom <3 Remélem egyszer majd keresek annyit, hogy lazán megvegyem egy délután :D

Nude szemceruza

Szeretnék egy ilyet is, bár nincs pontos márka elképzelésem, igazából akármilyen megfelelne. Ja és szeretnék még egy igazán sötét barnát is. 

Duo Fibre ecset

Meg vagyok elégedve a lapos alapozó ecsettel, de azért szeretnék kipróbálni és használni egy jó és igazi (a mostanival ellentétben) duo fibre ecsetet. 

Korrektor ecset:

Igen igen, még ez hiányzik a készletbő, és ha meglesz, akkor nyugodt ember leszek végre :DEnnyi lett volna a kívánságlistám, nektek van valami vágyálmotok smink terén? :)

(képek forrása: Tempalia, néhány random google által kiadott kép)

This entry was posted on 2012. február 25., szombat and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

6 Responses to “Kívánságlista: sminkek”

 1. ha nude szemcerka akkor nézd meg a MaxFactorosat. Nekem olyan van és nagyon szeretem, előtte kipróbáltam egy Stargazert de nem vált be. Amúgy nagyon nehéz olyan itthon találni ami, reális áron van és nincs benne csillám... Egészen másképp hat vízvonalon, mint egy fehér. Olyan természetes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú köszi a segítséget, már nagyon sok helyen megnéztem és még nem találtam, akkor a jövőhéten tuti megnézem a Max Factort. Még arra gondoltam végső elkeseredésemben, hogy az ázsia centerbe is kimegyek, csak tudom, hogy az lavinát indítana el, és nem egy szemcerkával térnék haza :D

   Törlés
 2. olcsóbb árkategóriában nude szemceruzája van az alverdének, a másik oldala pedig highlighter:D

  VálaszTörlés
 3. Ma sikerült megvennem a MAC Angel rúzsát. Annyira vágytam már rá :) :) És olyan szééép *.*
  De a Pink Plaid is egy álom <3

  VálaszTörlés
 4. Bár én még nem próbáltam Mac rúzst, nagyon sok helyen olvastam róluk, hogy szárítják az ajkakat. Elég nagy csalódás nekem, ha ez így van, kicsit el is bizonytalanodtam abban, hogy szeretnék-e egyáltalán ennyi pénzért rúzst venni..:/

  VálaszTörlés

Többiek